Udrea: O femeie poate deveni preşedinte al României

Femeile au dovedit că pot să facă performanță în orice domeniu asemenea bărbaților și de aceea o femeie poate deveni președinte al României, a afirmat deputatul PDL Elena Udrea într-un interviu acordat Click!.

RomaniaTV.net
10 sept. 2013, 12:02
Udrea: O femeie poate deveni preşedinte al României

„Categoric, da! Femeile au dovedit în toate domeniile că fac performanţă la fel de bine ca şi bărbaţii. Şi în politică au câştigat voturi în alegeri uninominale, la Parlament sau pentru primării, şi în administraţie au dovedit calităţi de manager”, a răspuns Elena Udrea, întrebată dacă o femeie poate deveni președinte.

Fostul ministru a mai afirmat că la ora actuală, cariera sa este pe primul loc, alegere pe care a făcut-o chiar de la 30 de ani. „Planurile mele de viitor sunt legate în primul rând de cariera mea. Am ales politica la 30 de ani. Acum, la 40, fac din nou aceeaşi alegere şi am sufletul împăcat. În viaţă, trebuie să-ţi urmezi destinul. Eu sunt fericită. Aceasta nu înseamnă că nu mă gândesc şi la viaţa mea personală”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea a mai afirmat că face politică din convingere și acumîși dorește ca activitatea sa ca om politic să fie apreciată la justa sa valoare. „Eu chiar fac politică din convingere, chiar cred că politica poate face viaţa oamenilor, a noastră, a tuturor, mai bună. Ştiu că despre politicieni se spune că reprezintă răul societăţii, dar greşim dacă generalizăm. Dacă cineva care este astăzi un om de bună credinţă alege să intre mâine în politică pentru a schimba în bine lucrurile, nu înseamnă că brusc devine un om rău ori că-şi abandonează intenţiile cu care a pornit la drum. Ceea ce îmi doresc este ca munca mea de până acum ca om politic sau ca ministru să fie percepută aşa cum a fost făcută, cu bunăcredinţă şi cu responsabilitate. Vreau ca tot ceea ce fac să valoreze ceva pentru noi toţi”, a adăugat fostul ministru.

Nu în ultimul rând, fostul ministru a precizat că dacă ar lua-o dela capăt ar proceda la fel, întrebată fiind dacă are vreun regret. „Nici un regret! Dacă aş putea să o iau de la capăt, aş face mereu la fel. Întotdeauna iau lucrurile aşa cum sunt şi pe oameni la fel. Nu am aşteptări de la ceilalţi şi, ca urmare, nu am nici decepţii. Nu judec pe nimeni pentru că am învăţat că arareori lucrurile sunt aşa cum par. Nu invidiez pe nimeni, nu am frustrări, sunt pozitivă, optimistă”, a spus fostul ministru.