Udrea: Pe toată scena politică nu mai există un lider ca Traian Băsescu

Nici PDL şi nici scena politică actuală nu are un lider politic aşa cum a fost Traian Băsescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată la Roman, deputatul PDL Elena Udrea, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
15 ian. 2013, 19:54
Udrea: Pe toată scena politică nu mai există un lider ca Traian Băsescu

Parlamentarul a precizat că îşi doreşte să facă parte din noua conducere a partidului, dar nu a precizat care este funcţia pe care şi-o doreşte.

‘Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut. Este nevoie să aducem înapoi electoratul care a plecat de lângă PDL, să îi atragem pe cei care acum vor fi dezamăgiţi de USL şi aceştia vor fi mulţi şi repede, dar şi pe cei care nu se mai simt reprezentaţi de clasa politică şi care nu mai vin la vot. PDL are şansa, dacă îşi găseşte un proiect credibil şi o echipă puternică, să îi aducă pe toţi aceştia alături de partid la următoarele alegeri. PDL nu mai are un lider puternic cum a fost Traian Băsescu, care a ridicat singur partidul. Acum, pe toată scena politică nu mai există un astfel de lider, de aceea PDL are nevoie de o echipă puternică’, a declarat Elena Udrea.

Fostul vicepreşedinte al PDL a adăugat că evaluarea activităţii din unele filiale trebuie realizată de o conducere nouă sau de actuala conducere revalidată.

‘Orice acţiune a partidului ar fi mai de impact dacă ar fi făcută de o conducere validată a PDL. Nu ştiu să existe mai multe tabere în PDL. Este clar că există atitudini diferite: cei care doresc alegeri mai târziu şi colegi care cred ca PDL are nevoie de o resetare şi la nivel de proiect şi la nivel funcţional şi să fie o opoziţie adevărată pentru USL’, a adăugat Elena Udrea.

Aleasă deputat în colegiul 4 Roman, Elena Udrea a organizat, marţi, prima conferinţă de presă din acest an în care a mai declarat că până la sfârşitul lunii îşi va deschide un cabinet parlamentar aici. De asemenea, Elena Udrea a menţionat că va avea mai multe discuţii cu sindicatele din oraş şi că va propune Parlamentului o lege cu privire la reducerea vârstei de pensionare în domeniul confecţiilor.