UNPR şi PDL ar putea avea un candidat comun în 2012 la Primăria Capitalei

Primarul Cristian Popescu Piedone va fi şeful de campanie al PDL şi UNPR în alegerile locale din Bucureşti din anul 2012, a anunţat, marţi, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, la Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare VIII Bucuresti – Ilfov.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 17:59
UNPR şi PDL ar putea avea un candidat comun în 2012 la Primăria Capitalei

În ovaţiile membrilor UNPR, Udrea a arătat că în acestă campanie cele două partide vor veni cu surpriza de a avea „cel mai bun posibil” şef de campanie, pe primarul sectorului 4, Popescu Piedone.

Vă las să vă imaginaţi confruntarea dintre Popescu Piedone şi Miron Mitrea„, le-a spus Elena Udrea participanţilor la reuniune.

De asemenea, primarii de sector ai PDL Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, precum şi preşedintele consiliului Judeţean Ilfov, Cristian Rădulescu, au criticat politica PSD şi s-au declarat convinşi că PDL şi UNPR vor câştiga alegerile din anul 2012.

Negoiţă a declarat, în faţa participanţilor, că UNPR este cel mai bine organizat partid de pe şcena politică şi i-a felicitat pe membrii acestuia că s-au desprins de social-democraţia „demagogică, de mahala”.

La rândul său, Poteraş a arătat că, prin apariţia UNPR, scena politică se aşează „cum trebuie”.

La Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare VIII Bucuresti – Ilfov sunt prezenţi aproximativ 8.000 de lideri locali şi membri din judeţul Ilfov şi din cele şase sectoare ale Municipiului Bucureşti.