Elena Udrea, despre priorităţile sale ca preşedinte: dizolvarea Parlamentului, naţionalizare, locuri de muncă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, în exclusivitate la România TV, că primele trei lucruri pe care le-ar face dacă ar câştiga alegerile prezidenţiale ar fi dizolvarea Parlamentului, naţionalizarea obiectivelor economice abandonate şi crearea de locuri de muncă bine plătite.

22 oct. 2014, 18:06
Elena Udrea, despre priorităţile sale ca preşedinte: dizolvarea Parlamentului, naţionalizare, locuri de muncă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a declarat că, deşi preşedintele ţării nu este responsabil cu crearea de locuri de muncă, acest lucru va fi făcut la cerere de noul guvern pe care intenţionează să-l numească, dacă va ajunge la Cotroceni. Mai mult, locurile de muncă bine plătite s-ar situa în două sectoare destul de neglijate, agricultura şi industria.

„Prima măsură pe care aş lua-o ca preşedinte ar fi dizolvarea Parlamentului printr-un referendum. La un preşedinte nou se impun un nou guvern, un nou Parlament, o nouă clasă politică. Al doilea lucru ar fi naţionalizarea obiectivelor economice care au fost luate, abandonate şi distruse. Al treilea lucru ar fi locuri de muncă bine plătite, cu un guvern care să facă acest lucru, locuri de muncă în agricultură şi industrie”, a spus Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Udrea: Nu-l numesc premier pe Traian Băsescu pentru că nu doreşte acest lucru