Udrea: Relaţia personală bună a lui Popa cu Frunzăverde nu e motiv ca aceasta să plece din BPN

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că "o relaţie personală chiar foarte bună", aşa cum Mihaela Popa are cu Sorin Frunzăverde, nu este un motiv pentru ca aceasta să părăsească BPN al PDL.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 12:58
Udrea: Relaţia personală bună a lui Popa cu Frunzăverde nu e motiv ca aceasta să plece din BPN

Preşedintele PDL Bucureşti a spus că a vorbit deja cu aceasta şi că speră să nu plece din BPN. „Cred că nu are motive. O relaţie personală chiar foarte bună, aşa cum dânsa a avut şi are cu domnul Frunzăverde, nu este motiv pentru a părăsi forul de conducere al unui partid”, a comentat Udrea.

Udrea a mai spus că Mihaela Popa este un om „extrem de util partidului”. „Cred că şi dânsa va aprecia că nu e cazul să plece din PDL”, a spus ea.

Elena Udrea a mai spus că are o relaţie foarte bună cu Mihaela Popa pe care a lansat-o în campania pentru europarlamentarele din 2007. „Este o colegă la care ţin foarte mult”, a spus Udrea.

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL, arătându-se dezamăgită de unele afimaţii făcute de preşedintele partidului Emil Boc, după anunţul plecării lui Sorin Frunzăverde din formaţiunea democrat-liberală.

„Am fost dezamăgită de preşedintele partidului Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte, la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”, a afirmat, vineri seară, Mihaela Popa.

Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără a preciza când se va întâmpla acest lucru.

„Emil Boc s-a dus abia azi (vineri – n.r.) la Reşiţa. Ar fi trebuit să meargă imediat ce s-a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu Sorin Frunzăverde”, a precizat Mihaela Popa.

Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde „a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi”, primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv „Vântul bate, apa trece, pietrele rămân”.

„Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: «Vântul bate, apa trece, pietrele rămân»”, a spus Boc.

El a adăugat că pedeliştii nu trădează acest crez, iar, „dacă îl trădează, soarta lor trece în uitarea istoriei”.

Emil Boc a precizat că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv „casa părintească nu se vinde niciodată”, preşedintele PDL adăugând că „un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul”.