Udrea: Salut faptul că Boc a intrat în echipa lui Băsescu

Deputatul Elena Udrea, recent trecută de la PDL la PMP, a salutat duminică la Cluj-Napoca faptul că primarul democrat-liberal Emil Boc s-a alăturat prin Fundaţia Mişcarea Populară echipei preşedintelui Traian Băsescu şi celor care au arătat că le pasă de România, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
09 feb. 2014, 14:29
Udrea: Salut faptul că Boc a intrat în echipa lui Băsescu

‘Noi ştim că împreună putem să convingem oamenii că merită fiecare să lupte pentru cauza statului de drept în ţara aceasta, pentru cauza unei justiţii independente, pentru cauza unei clase politice mai puţin corupte, a unei societăţi care să fie mai intolerantă la corupţie. Dar, sigur, aceasta necesită un efort şi cred că Mişcarea Populară ca partid s-a născut tocmai din dorinţa de a răspunde acestei aşteptări, aşteptarea de a avea un partid politic decis să ducă până la capăt lupta începută de Traian Băsescu şi partenerii care i-am fost în tot acest timp. (…) Mişcarea Populară ca partid politic s-a născut şi din această nevoie de a face diferit politică, aşa cum s-a născut din nevoia de a continua cineva reformele începute în această ţară în ultimii 10 ani, modernizarea României. Şi cine pot fi cei care să ducă acest demers pornit de preşedintele României, Traian Băsescu, mai departe şi din noiembrie 2014 încolo, cine alţii decât cei care i-au fost alături preşedintelui şi până acum. Aceeaşi echipă în care din acest moment s-a alăturat, prin Fundaţia Mişcarea Populară, şi Emil Boc, o echipă care a demonstrat că îi pasă de România şi care aşteaptă alături pe toţi cei care gândesc ca noi că se mai poate o Românie în care să construim, că se mai poate o Românie din care să nu vrem să plecăm’, a afirmat Elena Udrea.

Ea a transmis şi un mesaj. ‘Aici, la Cluj, mesajul este că drumul îl ştim, vehiculul există, ne-am urcat destui în el şi-i aşteptăm pe toţi partenerii noştri şi pe toţi colegii noştri să fim în acelaşi vehicul care să ducă ţara acolo unde aşteaptă toţi românii, spre mai bine’, a spus Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi lideri ai Mişcării Populare au participat duminică la o dezbatere publică intitulată ‘Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România’, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.