Udrea: Şeful de campanie al PMP pentru alegerile prezidenţiale este Eugen Tomac

Preşedinta PMP, Elena Udrea, care va candida din partea acestui partid la alegerile prezidenţiale, a anunţat marţi că şeful de campanie electorală, votat de membrii Colegiul Naţional, este Eugen Tomac.

19 aug. 2014, 12:21
Udrea: Şeful de campanie al PMP pentru alegerile prezidenţiale este Eugen Tomac

„Şeful de campanie a fost votat la propunerea mea, în persoana lui Eugen Tomac, lider iubit în PMP, respectat în interiorul partidului şi de electoratul nostru, un om care cunoaşte foarte bine organizaţiile de partid şi poate să se impună în faţa acestora, pentru că avem nevoie de o mobilizare exemplară. De mâine, noi strângem semnături pentru candidatul PMP la Preşedinţie, pentru mine. Avem nevoie de o mobilizare care să ducă în 10 săptămâni partidul acesta la Cotroceni. Pentru acest motiv, şi şeful de campanie este important să fie un politician puternic, care cunoaşte bine partidul şi care are respectul tuturor celor din organizaţie. Deci, este Eugen Tomac”, a afirmat, marţi, Udrea la finalul şedinţei Colegiului Naţional al PMP, potrivit Agerpres.

Elena Udrea candidează la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 din partea PMP VIDEO

Întrebată dacă unele filiale ale PMP care îl vor pe Cristian Diaconescu candidat la Preşedinţie vor mai strânge semnături pentru acesta, Elena Udrea a răspuns: „Este exclusă această variantă”.