Udrea: Sper ca PDL, Mişcarea Populară, Forţa Civică şi PNŢCD să se regăsească într-un proiect comun

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi, la Roman, că speră în continuare în unitatea partidelor de dreapta în vederea desemnării unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 17:01
Udrea: Sper ca PDL, Mişcarea Populară, Forţa Civică şi PNŢCD să se regăsească într-un proiect comun

„Speranţa mea este ca PDL, Mişcarea Populară, Forţa Civică şi PNŢCD să se regăsească într-un proiect comun pe care aceste partide îl susţin şi nu o să se lupte între ele. Nu este nevoie de ceartă, ci de unitate şi de un candidat comun care să învingă, în turul al doilea la alegerile prezidenţiale, candidatul USL”, a declarat deputatul PDL Elena Udrea, citată de Mediafax.

Parlamentarul nemţean a declarat că ar fi ideal ca unificarea dreptei să aibă loc înainte de alegerile europarlamentare, dar că ‘sunt şanse mai mari să se întâmple după europarlamentare’.

Elena Udrea a vorbit, în acelaşi context, şi de ‘piedicile’ pe care le are Partidul Mişcarea Populară în încercarea de a fi înregistrat oficial la Tribunal.

„Mă gândesc să nu existe o dorinţă să fie înregistrat prea târziu, să nu poată intra în alegeri. Prin Partidul Mişcarea Populară se adaugă o voce în opoziţie, necesară în acest moment”, a afirmat Elena Udrea.

În privinţa tensiunilor dintre ea şi preşedintele PDL Vasile Blaga, ea a spus că nu doreşte să se certe cu colegii.

„Am intrat în politică pentru că am crezut într-un proiect de schimbare a ţării, promovat de Traian Băsescu şi Teodor Stolojan. Astăzi mă declar susţinătoarea acestei viziuni, care înseamnă drumul spre o Românie mai bună”, a precizat Elena Udrea.

 


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei