Udrea: Ungureanu poate fi o soluţie câştigătoare la alegerile prezidenţiale din 2014

Elena Udrea crede că Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi candidatul PDL pentru Cotroceni la alegerile următoare. Declaraţia a fost făcută în exclusivitate la România TV.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 19:34
Udrea: Ungureanu poate fi o soluţie câştigătoare la alegerile prezidenţiale din 2014

Mihai Răzvan Ungureanu „este astazi la cel puţin aceeaşi cotă de încredere ca şi Crin Antonescu şi Victor Ponta. Din acest punct de vedere poate fi o soluţie câştigătoare la alegerile prezidenţiale din 2014, dacă alege sa candideze. Dacă alege să candideze din partea PDL este numai opţiunea lui Mihai Răzvan Ungureanu. Din punctul nostru de vedere poate fi viabila varianta ca PDL să mearga cu Mihai Răzvan Ungureanu la alegerile pentru preşedinţia României. Astăzi nu avem o opţiune mai bună”, a spus Elena Udrea la România TV

Udrea a vorbit şi despre despre primarii care au plecat din PDL după Sorin Frunzăverde.

„N-au mai plecat 38 de primari, nici 30 nu sunt, ba să vedem dacă sunt 20. Oamenii, după o primă agitaţie după plecarea lui Frunzăverde, şi-au dat seamă că locul lor este în PDL. Domnul Frunzăverde, dând acea declaraţie arată şi motivul plecării. Dânsul a crezut că pleacă spre putere, plecând la PNL. Va avea aceeaşi surpriză pe care au avut-o şi alţii, pleaca tot spre opoziţi”, a mai spus Udrea. 

Citeşte şi ce spune Elena Udrea despre conflictul dintre Crin Atonescu şi Andrei Chiliman