Udrea: USL se va rupe şi noi trebuie să fim în stradă să îi convingem pe oameni de alternativă

Elena Udrea crede că USL se va rupe şi că în acel moment PDL trebuie să fie în stradă şi să îi convingă pe oameni că este alternativa reală la guvernarea ţării, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 17:59
Udrea: USL se va rupe şi noi trebuie să fim în stradă să îi convingem pe oameni de alternativă

„Riscăm ca atunci când oamenii se vor trezi din minciuna în care i-a aruncat USL să nu găsească în PDL o alternativă. Riscăm ca în timp ce noi ne căutăm drumul, şi nu îl găsim şi nu pornim pe un proiect care să ne aducă victorie în 2016, în paralel cu noi să se construiască alţi poli politici de centru dreapta care să fie exteriori partidului. Riscăm ca în cazul în care USL se rupe – şi eu cred că se va rupe – să avem o concurenţă pe eşichierul politic în PNL, căruia să nu îi putem face faţă. Aşa cum arată partidul astăzi, trebuie să fim pregătiţi pentru ceea ce se întâmplă pe scena politică (…). Dacă noi nu facem nimic, nu înseamnă ca ceilalţi stau pe loc, riscăm să fim depăşiţi de aceste evoluţii şi când ne vom trezi, să nu putem să recuperăm”, a afirmat Elena Udrea, joi, la Palatul Parlamentului.

Ea a susţinut, la prezentarea moţiunii cu care candidează la şefia partidului, ‘Noul PDL. O Nouă Românie’, că în timpul Guvernului USL România a înregistrat cea mai mare inflaţie din UE două luni la rând.

„Avem cea mai mare inflaţie două luni la rând în România, cea mai mare din UE. Cele mai mari creşteri de preţuri şi toate aceste realităţi vor face ca oamenii repede să fie dezamăgiţi de USL şi noi trebuie să fim în stradă şi să îi convingem pe aceşti oameni că alternativa reală pentru guvernarea României este PDL. Să le arătăm lucrurile bune pe care le-am făcut, să ne asumăm că au fost lucruri care nu ne-au ieşit aşa cum am vrut, au fost şi erori care s-au întâmplat, dar pe care trebuie să le recunoaştem cu bună-credinţă şi ca un om care a stat în stradă în campania din decembrie, vă spun că dacă stai în faţa oamenilor cu onestitate şi le spui şi lucrurile bune pe care le-ai făcut şi recunoşti şi greşelile care s-au întâmplat, oamenii sfârşesc prin a te înţelege şi a te crede”, a mai declarat deputatul democrat-liberal.