Udrea: Varianta cu Vasile Blaga înseamnă dispariţia PDL. Ceea ce se va realiza prin fuziunea cu PNL

Elena Udrea a declarat că Partidul Mişcarea Populară (PMP) nu se dezice de guvernarea PDL cu premierul Emil Boc. Mai mult, ea a criticat PDL pentru că a recurs la această strategie, dar şi pentru faptul că fuziunea cu PNL va conduce la dispariţia PDL.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 17:02
Udrea: Varianta cu Vasile Blaga înseamnă dispariţia PDL. Ceea ce se va realiza prin fuziunea cu PNL

Udrea a făcut aceste declaraţii joi, când şi-a depus joi candidatura pentru funcţia de preşedinte al PMP.

„Nu m-am consultat cu domnul preşedinte Băsescu asupra candidaturii. Dar vă asigur că nu se va fugi la aceste alegeri cu urnele, asa cum s-a intamplat anul trecut la PDL. Noi nu ne dezicem de guivernare, aşa cum s-a dezis PDL. Varianta cu Vasile Blaga înseamnă dispariţia PDL. Prin fuziunea cu PNL, PDL a votat inclusiv dispariţia ca partid”, a spus Udrea.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al PMP au mai intrat Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Adrian Rădulescu. Cristian Diaconescu nu a anunţat încă dacă va candida şi el pentru această funcţie.

Adrian Papahagia anunţat, încă de joi dimineaţa, pe o reţea de socializare, că va candida pentru postul de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară.

CONGRES PMP. Adrian Papahagi şi-a depus candidatura la preşedinţia partidului

Adrian Rădulescu a fost primul membru PMP care şi-a depus candidatura pentru şefia PMP. Candidaturile pentru funcţiile de conducere se pot depune joi, până la ora 20.00. Şi Daniel Funeriu şi-a anunţat pe Facebook înscrierea în cursa pentru şefia PMP.