Elena Udrea: Voi vota moţiunea de cenzură PNL. Care sunt MOTIVELE fostei şefe PMP

Elena Udrea scrie pe Facebook că va vota moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta, dar spune că, citind textul moţiunii, a avut "surpriza" să constate că, după cum e concepută, pare fie că liberalii nu cred în şansele de a fi votată, fie că "le-a fost lene să facă ceva serios".

21 sept. 2015, 19:19
Elena Udrea: Voi vota moţiunea de cenzură PNL. Care sunt MOTIVELE fostei şefe PMP

„PNL depune moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Ponta. Vorbind cu un coleg din fostul PDL, actual PNL, care mergea să o semneze la Parlament, i-am spus că mă gândesc să le-o semnez şi eu şi, evident, să o votez”, a notat Elena Udrea, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: DECIZIE în coaliţie. Victor Ponta, susţinut ca premier: „Vom RESPINGE moţiunea de cenzură a PNL”

Deputatul a adăugat că primul motiv pentru care a decis să susţină moţiunea „este diletantismul cu care Guvernul Ponta a reacţionat la problema imigranţilor”, iar al doilea, „faptul că nici până acum nu se pot accesa fondurile europene alocate României în perioada 2014-2020, ceea ce va duce la pierderea altor miliarde de euro, la fel cum s-au pierdut deja 7-7,5 miliarde din bugetul 2007-2013”.

„Ce surpriză am avut când am citit textul moţiunii!? După cum este concepută, pare fie că nici pnl-iştii nu cred că au vreo şansă să fie votată, fie că le-a fost lene să facă ceva serios. Ideea pe foarte scurt exprimată în două pagini A4 cu tot cu formulele de adresare standard este să dăm jos Guvernul pentru că Ponta este trimis în judecată”, a continuat Elena Udrea.

„Ca urmare, până ne vor spune judecătorii dacă premierul este vinovat sau nu, voi vota moţiunea de cenzură pentru motivele mele, pe care le-am enumerat deja”, a conchis ea.

Liberalii au depus, luni, moţiunea de cenzură „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta„, semnată de 180 de parlamentari.

Moţiunea de cenzură a PNL va fi citită în plenul reunit al Parlamentului miercuri, 23 septembrie, urmând ca dezbaterea şi votul să aibă loc marţi, 29 septembrie, scrie Mediafax.


loading...
Partenerii noștri