Uimitor: A rămas COMPLET fără FAŢĂ, însă un transplant l-a ajutat să se ÎNSOARE, trăindu-şi viaţa normal FOTO

Dallas Wiens este primul american care a suferit un transplant total de faţă, operaţia fiind efectuată timp de o săptămână de chirurgii de la Brigham and Women's Hospital şi încheiată pe 14 martie 2011. În prezent, la trei ani de la operaţie, el arată ca o persoană nomală, fiind de asemenea căsătorit.

05 dec. 2013, 18:51

Pe 13 noiembrie 2008, în timp ce vopsea o biserică, americanul, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a suferit un accident cumplit în urma căruia şi-a pierdut faţa: a atins cu capul un fir de înaltă tensiune, care i-a ars total chipul. Pentru a-i salva viaţa, medicii au trebuit să-i îndepărteze aproapă toată faţa, de la nas până la dinţi, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Oameni care trăiesc cu chipul altora. Cele mai uluitoare transplanturi de faţă din istorie FOTO

Cu toate acestea, în urma unei operaţii, el a devenit primul american care a beneficiat de un transplant complet de faţă, fiindu-i ataşat chipul unei persoane aflată în moarte clinică. Bărbatul spune că intervenţia chirurgicală i-a salvat viaţa şi i-a readus fericirea. Astfel, el este acum însurat, nunta având loc chiar în biserica în care a avut loc accidentul teribil. În prezent, Dallas spun că iubeşte viaţa, chiar dacă a avut perioade în care a fost extrem de depresiv, fiind idolul multor oameni care au rămas fără faţă în urma unor accidente teribile.

Citeşte şi MINUNE medicală. O femeie DESFIGURATĂ într-un incendiu are o NOUĂ faţă, CRESCUTĂ la SÂN – VIDEO