UIMITOR. Oana Zăvoranu a dat peste o AVERE ascunsă într-un seif îngropat

Povestea averii mostenite de Oana Zavoranu se complica, dupa ce bruneta a gasit o adevarata comoara ingropata in vila mamei sale din Afumati. Din cate se pare, totul a fost lasat de tatal sau.

25 iun. 2015, 10:42
UIMITOR. Oana Zăvoranu a dat peste o AVERE ascunsă într-un seif îngropat

Scotocind prin vila, Oana a descoperit un document extrem de important, iar anuntul a fost facut de iubitul divei, Alex. Este vorba chiar de „testamentul” tatalui ei, Nicolae Zavoranu, act pe care Marioara l-a tinut ascuns, potrivit cancan.ro.

Oana a gasit o hartie in care explica exact ce i s-a lasat ei. Daca o gasea in anul 2000 si vedea ca o sa-i ramana tot, inclusiv acest seif, era o schimbare totala. In acea hartie, Nicolae Zavoranu i-a scris ca i-a lasat apartamente si niste chestii, si am gasit apoi acel seif pe care trebuia sa-l dezgropam. Practic, hartia lasata de tatal ei era ca un fel de harta cu indicatii unde era ingropat seiful, dar si unde sunt cheile. In seif se aflau mai multe lucruri si cateva lingouri de aur. Am inteles ca fiecare presedinte de la Agricomex primea cate un lingou. Nicolae a avut un lingou, Oana unul, ambele gravate. Doar un lingou era gravat cu numele Zavoranu V. Nicolae, de la Vladimir, tatal lui. Oana ar fi trebuit sa puna pe lingoul ei Zavoranu N. Oana. Pot sa mai spun ca are si casute de valori pe la banci, a bagat si niste bani in Elvetia, a depus sume acolo, nu stiu cat exact, dar acolo nu depui 100.000 de euro. Marioara Zavoranu nu a stiut de aceste hartii” a explicat Alex.

VEZI ŞI Oana Zăvoranu a făcut public Certificatul de Moştenire! Iată ce avere a moştenit