UIMITOR. Un bărbat a CĂZUT de la ETAJUL ŞASE al unui bloc şi a supravieţuit: Era în stare normală, vorbea

Un bărbat de 30 de ani din Chişinău a căzut în gol de etajul 6 în timp ce izola termic un balcon după ce sfoara cu care era legat s-a rupt. Din fericire, el a avut norocul să cadă pe acoperişul unei farmacii de pe parter.

22 aug. 2014, 11:07
UIMITOR. Un bărbat a CĂZUT de la ETAJUL ŞASE al unui bloc şi a supravieţuit: Era în stare normală, vorbea

Cu toate că a supravieţuit, el s-a ales cu câteva răni uşoare la cutia toracică. Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, în Chişinău, în timp ce bărbatul efectua mai multe lucrări de izolare termică a unui balcon de la etajul 6, potrivit Deschide.md.

Citeşte şi Un copil de 4 ani a scăpat ca prin MINUNE, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

La un moment dat, el a căzut în gol, însă înainte să atingă asfaltul s-a oprit pe acoperişul unei farmacii. Martorii au chemat ambulanţa şi pompierii. Cu ajutorul unei scări, el a fost luat de pe farmacie şi transportat de urgenţă la spital.

Au fost pompierii, a fost ambulanţa, a fost poliţia, dar barbatul e viu. Sau funia de siguranţă s-a rupt, sau el s-a întors, sau leagănul s-a răsturnat. El mai lucra cu nu stiu cine si l-a trimis nu stiu dupa ce sa-i aduca. In timpul cela, el vine si deja nu mai era. Cand se uita el e jos. Era in stare normala, vorbea. Judeca, a ridicat capul”, a declarat un martor.

Citeşte şi Supravieţuire MIRACULOASĂ: Un bebeluş de UN AN a căzut de la ETAJUL 11 şi a supravieţuit FOTO