Uite ce face un primar cu o păpuşă gonflabilă, în direct, la TV

Nervii politicienilor par să cedeze în această campanie electorală. Un exemplu în acest sens este actualul primar al Devei, Mircia Muntean (UNPR, USP), care a mers la o emisiune televizată alături de o păpuşă gonflabilă, ce avea chipul contracandidatului său, Mircea Moloţ (PNL, USL). Cei doi se confruntă pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 13:58
Uite ce face un primar cu o păpuşă gonflabilă, în direct, la TV

Mircia Muntean şi Mircea Ioan Moloţ au fost colegi de partid până în mai 2011, când Biroul Executiv Central al PNL l-a exclus pe primarul Devei din această formaţiune politică pentru felul în care şi-a atacat colegii.

După o săptămână, Mircia Muntean s-a înscris în UNPR, iar atacurile au continuat. De la ”piticul dictator” şi până la ”micul Ghadaffi”, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara şi până la ”Fantomas” pentru Dan Radu Ruşanu, continuând cu apelativul ”preşuri” – adresat pentru candidatul USL la Primăria Deva, Petru Mărginean (PC) şi alţi colegi, pe toate le-a folosit Mircia Muntean. Totul a culminat însă cu o emisiune electorală de la televiziunea patronată de soţia deputatului PDL Viorel Arion. Prezent în studio, alături de o păpuşă gonflabilă, Mircia Muntean (UNPR, USP) s-a dezlănţuit împotriva fostului său coleg, Mircea Ioan Moloţ (PNL, USL).

Citeste articolul complet si vezi video pe jurnalul.ro