Uite ce primăriţă ar putea avea Bucureştiul. Ioana Popescu vrea fotoliul lui Oprescu

Alegerile pentru Primăria Capitalei se transformă într-o cursă a vedetelor şi vedetismelor lor aferente. Sau mai bine zis într-o băşcălie.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 07:52
Uite ce primăriţă ar putea avea Bucureştiul. Ioana Popescu vrea fotoliul lui Oprescu

După ce Irinel Columbeanu a dat tonul, anunţându-şi candidatura pentru fotoliul de primar al Capitalei, în ultimele zile la scaunul lui Sorin Oprescu încep să atenteze şi domnişoare ai căror nuri cu siguranţă le vor fi foarte utili în campania electorală. Prima a fost Sânziana Buruiană, iar acum o urmează Ioana Popescu, „devoratoarea de fotbalişti”, scrie stl.ro.

Cunoscută datorită dezvăluirilor privind relaţiile sale sexuale cu mai mulţi jucători de fotbal, Ioana Popescu spune că nimeni nu cunoaşte mai bine decât ea problemele Bucureştiului şi ale bucureştenilor. „M-am hotărât să candidez la Primăria Capitalei, având în vedere că nu cred că dintre toţi candidaţii ar exista altcineva care să cunoască problemele bucureştenilor aşa cum le cunosc eu, de 33 de ani”, a spus bruneta.

Singura întrebare care se ridică este la ce candidaturi surpriză ne mai putem aştepta pentru Primăria Bucureştiului. Poate piticul-porno sau chiar proful de sex ar fi şi ei intersaţi de soarta Capitalei şi se vor gândi să-şi pună abilităţile în slujba bucureştenilor.