Uite ce spune despre tine zodiacul secret al strămoşilor români!

ZODIACUL SECRET. Stiati ca exista un zodiac vechi de 100 de ani dupa care se ghidau stramosii nostri? Iata ce spune despre tine Gromovnicul romanesc (carte veche romaneasca cu caracter astrologic-divinatoriu).

18 ian. 2016, 09:41
Uite ce spune despre tine zodiacul secret al strămoşilor români!

ZODIA TAPULUI

Cei nascuti in luna ianuarie apartin acestei zodii. Acest nativ este dulce la vorba, rumen in obrajiori si frumos si muncitor totodata. Poate fi si lacom, dar este si ganditor. Este un om tare in genunchi, dar care se imbolnaveste lesne. Poate fi nepasator si uneori fatarnic.

ZODIA UDATORULUI

Cei nascuti in februarie sunt vorbitori si binevoitori. Sunt foarte blanzi si cuminti, au cuvinte alese si se gandes la lucruri mari. Sunt norocosi si frumosi la trup, veseli si buni chivernisitori.

ZODIA PESTILOR

Cei nascuti in martie nu sunt nici mari si nici mici, dar sunt minunati la fata. Sunt mandri si indrazneti, dar nu au incredere in lume. Calatoresc mult si castiga bani multi.

ZODIA BERBECELUI
Nascuti in aprilie, acestia sunt sarguitori, dar ciudati la faptura. Sunt biruitori la lupte cu arme, frunze si foc si se jura lesne pe numele lui Dumnezeu si al parintilor.

Mai multe despre acest zodiac, pe revista Teo