UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Andreea Marin, aşa cum nu ai mai văzut-o în ringul de dans

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Juraţii Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre vor dansa cu concurenţii rămaşi în emisiunea ”Uite cine dansează!”, difuzată de televiziunea Pro TV, luni, de la ora 20.30, ediţie în urma căreia trei echipe se vor califica în finală.

01 mai 2017, 19:28
UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Andreea Marin, aşa cum nu ai mai văzut-o în ringul de dans

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Andreea Marin a fost o zână în adevăratul sens al cuvântului, la emisiunea ”Uite cine dansează” de luni seară. Andreea a părăsit masa juriului ca să danseze alături de un cuplu pe scenă. Potrivit cancan.ro, Andreea Marin a îmbrăcat o rochie albă, vaporoasă, şi a ajuns pe scenă, dansând alături de Liviu Teodorescu şi Marica Derdene.

Chiar Andreea Marin a explicat care este rolul ei în coregrafia cuplului de pe scenă: nu era al treilea dansator, ci chiar…îngerul lor păzitor. Apariţia ei în rochia albă, vaporoasă, a atras ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Citeşte şi: UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Unul dintre cei mai iubiţi concurenţi, cerut în căsătorie

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Patru perechi de dansatori, doua probe inedite, coregrafii pline de stralucire, energie si foarte multa distractie! Acestea sunt ingredientele semifinalei show-ului Uite cine danseaza!

Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Marius Manole si Olesea Nespeac si Sandu Lungu si Raluca Netca vor dansa luni tango, vals, passo doble si jazz,, sub atenta indrumare a juratilor, care vor deveni regizori pentru prima proba a serii. Fiecare jurat va dansa alaturi de echipa sa, cu care a lucrat si lucreaza in aceste zile, si va juriza celelalte trei dansuri, in care nu este implicat.

A doua proba a semifinalei Uite cine danseaza! va aduce foarte mult umor si coregrafii spectaculoase. Fiecare cuplu va parodia diferite personaje si va realiza cate un dans amuzant. Acestia vor deveni supereroi atipici, vor parodia videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls si vor deveni lebede in Lacul lebedelor.

La finalul serii, ultima pereche clasata in urma notelor juratilor si voturilor telespectatorilor va parasi competitia, iar trei echipe vor merge in marea finala.

Semifinala Uite cine danseaza! le va aduce telespectatorilor luni, 1 mai, de la 20:30, momente incendiare, mult umor, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar.

Citeşte şi: Andreea Marin, replică elegantă după atacurile Mihaelei Rădulescu. „Nu mă interesează să…