UITE CINE DANSEAZĂ. Antonia, declaraţie uimitoare despre Vincenzo. S-a întâmplat sub ochii lui Alex Velea

UITE CINE DANSEAZĂ. Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, dar sunt rivali în emisiunea "Uite cine dansează". La ediţia de luni seară, Antonia a transpus în dans relaţia ei cu Velea, dar şi pe cea cu Vincenzo Castellano, de care încă nu este divorţată. Iar declaraţia pe care a făcut-o despre soţul ei chiar sub ochii iubitului a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 07:46
UITE CINE DANSEAZĂ. Antonia, declaraţie uimitoare despre Vincenzo. S-a întâmplat sub ochii lui Alex Velea

UITE CINE DANSEAZĂ i-a pus luni seară pe concurenţi în postura de a reda prin dans o poveste care le-a marcat viața.

Alex Velea a „dansat” povestea de dragoste pe care o împărtășește cu Antonia, dar iubita lui nu s-a limitat la atât. Alături de Paolo Campigotto, artista a transpus în paşi de tumba pentru a relata cele mai marcante lucruri din viața ei: prima sarcină, relația cu Vincenzo Castellano, despărțirea de acesta și abia apoi a „vorbit” despre relația cu Alex Velea.

„Se întâmplă în viață să te desparți, nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiul că un copil trebuie să crească într-o familie care să fie împreună, într-o familie unită”, a declarat cântăreața la finalul dansului.

În plus, Antonia a împărtășit câteva lucruri și despre cei trei copiii pe care i-a adus pe lume, dar și despre cei doi copii adoptivi ai lui Velea: Mario Fresh și Lino. „Este o super-mamă!”, a declarat Lino, care a venit să o susțină din Culise. Antonia a mărturisit că uneori ea și Velea se simt ca Angelina Jolie și Brad Pitt, pentru că sunt sunați de copii care vor să fie adoptați de ei.