„Uite cine dansează”. Ediţie de sărbătoare. Cine a părăsit competiţia. Nu te aşteptai la asta

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Cea de-a doua zi de Paști a adus emoție și dans la Pro Tv. Vedetele și coregrafii s-au împărțit între pregătirile specifice sărbătorilor Pascale și repetiții, iar în seara trecută ne-au arătat rezultatul. Seara a fost consacrată dansului popular și muzicii românești.

18 apr. 2017, 07:51
„Uite cine dansează”. Ediţie de sărbătoare. Cine a părăsit competiţia. Nu te aşteptai la asta

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Spectacolul dansului și emoțiile s-au instalat din nou în platoul de la „Uite cine dansează”, scrie click.ro. Telespectatorii au avut parte de încă o seară plină de dans, emoție, pasiune, destăinuire, dar mai ales suspans. Echipele care au rămas în concurs sunt extrem de apreciate, atât de juriu, cât și de telespactatori, demonstrând că merită să meargă mai departe, fiecare în parte. Este greu de anticipat ce echipă va părăsi competiția, cert este că acestea trebuie să dea ce au mai bun și să se mențină pe poziții.

Citeşte şi Uite cine dansează. Antonia şi Paolo, dans senzaţional pe melodia lui Alex Velea VIDEO

Seara a adus și noutate. Vedetele nu au luptat una contra celeilalte, ci au trebuit să se ajute reciproc. Mai mult decât atât, notele au fost fi acordate întregii echipe, formate din cele două perechi, și nu separat.

Telespectatorii au decis, însă, că pentru Antonia și Paolo a venit momentul să se retragă. Astfel, cei doi au părăsit definitiv competiția. Antonia nu a putut face față emoțiilor și a început să plângă. „Am împlinit 28 de ani, am 3 copii și un bărbat minunat. Este totul minunat, nu aș schimba nimic, nu aș face nimic diferit”, a declarat Antonia.

Alex Velea și Marius Manole

Seara cu adevărat romănească a fost deschisă cu un dans moldovenesc, adus de Alex Velea și Marius Manole, împreună cu cele două coregrafe ale lor. Bătuta țărănească, dansată de cele două perechi a fost apreciată de jurați. Ba mai mult, Andreea Marin s-a simțit în largul ei și a vorbit cu un accent moldovenesc cu care nu ne-a mai obișnuit.

Note: 10 de la Gigi Căciuleanu, 9 Andreea Marin și Florin Călinescu și 8 Mihai Petre.

Anca Sînă Serea și Antonia

Cele două vedete au adus pe ring un dans cu specific transilvănean. Spectacularitatea acestuia a fost comparată de jurați cu dansul moldovenesc al lui Alex Velea și Marius Manole, care a întrecut prim energie și voie bună. Mihai Petre și „ochiul” său critic a sesizat execuția piruetelor fetelor, piruete greșit executate de altfel. Nici Paolo, coregraful Antoniei, nu a scăpat ochiul juratului, care l-a amuzat prin mișcările sale. Ce-i drept, Paolo nu a mai dansat acest stil de dans până acum.

Citeşte şi Uite cine dansează. Andreea Marin: M-aţi văzut moldoveancă şi aţi crezut că o să critic, aşa-i?

Note: 8 Gigi Căciuleanu, Andreea Marin și Florin Călinescu și 7 Mihai Petre

Sandu Lungu și Liviu Teodorescu

Sandu Lungu și Liviu Teodorescu au dansat un dans cu specific oltenesc. Ca de fiecare dată, Sandu Lungu a fost un „personaj”, spre deliciul juriului și al telespectatorilor. Interpretarea și expresivitatea a fost apreciată de Mihai Petre. Juratul a fost atent asupra execuției lui Sandu, care l-a amuzat și de această dată. Andreea Marin a fost surprinsă plăcut de dansul echipei și a notat în consecință.

Note: 6 Florin Căciuleanu, 8 Andreea Marin, 7 Florin Călinescu, 7 Mihai Petre.

După prima parte a show-ului, când perechile au lucrat și au fost notate împreună clasamentul arăta că Alex Velea și Marius Manole erau fruntașii.