UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, „înţepături” acide pe tema DIVORŢURILOR

UITE CINE DANSEAZĂ. Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt colege în emisiunea "Uite cine dansează", prima în juriu, iar a doua prezentatoare, însă nici asta nu le face să lase jos "armele". Cele două dive rămân în competiţie chiar şi acum şi nu ezită să-şi arunce săgeţi "otrăvite", cu toate că în contracte au stipulate clauze clare cu privire la conflicte.

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 06:24
UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, „înţepături” acide pe tema DIVORŢURILOR

UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin nu ratează nicio ocazie să se „înţepe”. S-a întâmplat din nou în platoul emisiunii „Uite cine dansează” de luni seară, de această dată tema discuţiei fiind numărul de căsnicii şi de divorţuri. Cele două sunt, de altfel, la egalitate la capitolul mariaje eşuate.

„Amândouă suntem campioane la căsnicii şi la divorţuri, dar până la urmă o să găsim dragostea. Eu caut să urc pe podium în alt mod. Suntem la egalitate, cred că ăsta este singurul capitol la care suntem la egalitate. Trei la trei. La căsnicii suntem la egalitate”, a spus Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi Acuzaţii incredibile la adresa Andreei Marin. Se cere scoaterea sa din juriul emisiunii „Uite cine dansează” VIDEO

„Nu suntem la egalitate!”, a replicat Andreea.

În cele din urmă, situaţia a fost calmată de Florin Călinescu.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu dă cărţile pe faţă. A făcut o „pasiune” pentru fundul unei celebre românce