Uite la ce a avut INTERZIS Sânziana Buruiană la PETRECEREA BURLĂCIŢELOR

Sânziana Buruiană este oficial doamna Zuluf cu acte în regulă. Dacă, în urmă cu două săptămâni, fosta asistentă TV se căsătorea civil, recent, aceasta s-a căsătorit religios. Însă, până la ceremonia religioasă, care a avut loc pe 18 octombire, Sânziana Buruiană a vrut neapărat să aibă parte și de petrecerea burlăciţelor, dar care a avut un element lipsă.

RomaniaTV.net
19 oct. 2015, 09:15

Înainte de cununia religioasă, Sânziana Buruiană a dorit să se relaxeze alături de cele mai bune prietene ale sale, într-o petrecere a burlăcițelor.

Din păcate, petrecerea s-a transformat mai mult într-o ieșire normală la un restaurant, și asta pentru că proaspătul ei soț, Nicolae Zuluf nu a prea a lăsat-o să se distreze ca în vremurile de demult, cu multă băutură și băieți, informează SpyNews.ro.

„Am făcut o petrecere a burlăcițelor așa cum am dorit și eu, și Zuluf. El, fiind mai gelos din fire, nu m-a lăsat cu vreun stripper. Nu aș fi dorit oricum eu, dar poate fetele… Oricum, mi-a zis să nu cumva să prindă vreun picior de bărbat la petrecere că face urât. Am fost doar noi, fetele, dar ne-am distrat de minune.

Ne-am plimbat cu limuzina puțin, am fost la restaurant, acolo am mâncat și am ascultat un concert exclusiv pentru noi dat de o cântăreață care îmi place mie foarte mult. Am stat și am discutat mai mult despre sarcină, a fost o petrecere așa, mai potolită, dar care mi-a încărcat bateriile. Chiar vorbeam cu fetele despre fetiță, ziceam că ar fi extraordinar să o nasc chiar de Revelion, să încep noul an total schimbată”, a declarat Sânziana Buruiană.

Citește și  Sânziana Buruiană se căsătoreşte. În ziua NUNŢII, SÂNII i-au dat pe afară din rochia decoltată fără măsură