Uleiul de migdale stimulează creşterea firelor de păr

Podoaba capilară reprezintă feminitatea. Dar, în funcție de tendințe, femeile iubesc să experimenteze diferite coafuri. În timp ce unele schimbări ale părului pot fi ireversibile, alte nu sunt. Așadar, dacă te-ai tuns mai scurt decât ai vrut inițial, ar trebui să începi să aplici pe șuvițe ulei de migdale.

26 iun. 2017, 08:18
Uleiul de migdale stimulează creşterea firelor de păr

Uleiul de migdale este ingredientul care acționează minunat pe păr. Produsul conține acizi grași Omega-3, fosfolipide, vitamina E și magneziu. Prin aplicarea uleiului de migdale pe păr, sunt întărite și hrănite firele de la rădăcină, combătând deteriorarea și căderea lui.

O altă modalitate prin care poți folosi uleiul de migdale o reprezintă masca de păr, care este foarte bună pentru stimularea creșterii firelor de păr.
Tratament cu ulei de migdale

Aplică ulei începând de la scalp și până la rădăcini, masând scalpul. Acest lucru va îmbunătăți circulația sangvină la nivelul scalpului și va ajuta la dezvoltarea firelor de păr, deoarece părul umed absoarbe mai bine uleiul de migdale. Lasă-l să acționeze 60 de minute, după care șamponează-l și apoi clătește-l cu apă călduță. Podoaba capilară va deveni mătăsoasă și strălucitoare. Repetă tratamentul cel puțin o dată pe săptămână.
Mască de păr cu ulei de migdale

Ai nevoie de:

– 10 picături de ulei de arbore de ceai

– 2 linguri de ulei de migdale
Mod de preparare și aplicare:

Pune într-un bol cele două uleiuri și amestecă-le cu o lingură. Aplică uleiurile pe păr și pe scalp. Strânge părul coc, acoperă-l cu un prosop cald și lasă masca să acționeze o oră. Apoi, șamponează șuvițele și clătește-le bine. Pentru cele mai bune rezultate, repetă tratamentul de cel puțin două ori pe săptămână.

Mască cu ou și ulei de migdale

Ai nevoie de:

– 1 albuș

– 1 lingură de ulei de migdale
Mod de preparare și aplicare:

Pune albușul într-un bol și bate-l cu o furculiță spumă. Adaugă uleiul de migdale peste el și amestecă cu o lingură. Aplică pasta obținută pe întreaga suprafață a părului și las-o să acționeze 15-20 de minute. Clătește cu apă călduță, șamponează și clătește șuvițele din nou.

Vezi şi Cum repari vârfurile despicate pe clickpentrufemei.ro.