ULEIUL încins la 200 GRADE CELSIUS nu îl afectează. Cum reuşeşte un BUCĂTAR să îşi uimească clienţii VIDEO

Un bărbat din India îşi uimeşte clienţii restaurantului după ce reuşeşte să îşi introducă mâinile în ulei încins la 200 de grade Celsius fără să fie afectat. Bucătarul spune că în 25 de ani nu a folosit niciodată o furculiţă pentru a scoate peştele prăjit din oala cu ulei.  

16 dec. 2013, 18:32

Prem Singh, bărbatul de 65 de ani, spune că nu s-a ars niciodată, cu toate că de 25 de ani prăjeşte peştele în ulei încins fără să folosească o furculiţă. Restaurantul său din Delhi, India, a devenit cunoscut în tot oraşul datorită acestor performanţe, bucătarul lăudându-se că în fiecare zi vinde peste o sută de kilograme de peşte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai sănătoase ULEIURI PENTRU GĂTIT

 De asemenea, bărbatul a devenit faimos, oamenii cumpărând produsele sale doar pentru a-l vedea cum îşi introduce mâinile în ulei încins la 200 de grade Celsius.  

Citeşte şi Cinci persoane au fost arse cu ulei încins, în Capitală

Fac acest lucru de peste 25 de ani. E vorba de experienţă. Mi-am băgat mâna în ulei la un moment dat. Mai târziu, am făcut iar acest lucru. La scurt timp am realizat că uleiul fierbinte nu îmi provoacă niciun rău. Toată lumea vrea să vad cum fac acest lucru„, a declarat bătrânul care recunoaşte că afacerea sa este una de familie, pornită de tatăl său în anul 1960.