Uleiurile care îţi menţin pielea tânără

Dacă ești în căutarea secretului tinereții fără bătrânețe, uleiurile naturale te ajută să ștergi ușor urmele vremii de pe față. Indiferent de vârstă și de tipul de piele, o îngrijire specială menține tenului hidratat și previne apariția ridurilor. 

RomaniaTV.net
29 mai 2018, 12:15
Uleiurile care îţi menţin pielea tânără

Uleiul de iasomie

Relaxant și emolient, uleiul de iasomie este recomandat tuturor tipurilor de ten. Uleiul crește elasticitatea pielii și reduce ridurile fine. De asemenea, vindecă iritațiile și cicatricile, fiind și un bun tonifiant. Aplică pe față puțin ulei de iasomie, seara, înainte de culcare, pentru a obține o piele hidratată.

Citeşte şi Prepară-ţi propriul şampon: Află reţeta aici

Uleiul de portocale

I se mai spune şi uleiul antiîmbătrânire pentru că previne apariţia ridurilor. Decolorează petele pigmentare, regenerează celulele și ameliorează aspectul tenului. Adăugă 4 picături din uleiul esenţial de portocale în cremele sau loţiunile pentru față. Este indicat în cazul tenului matur, tern şi lipsit de vitalitate.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are proprietăţi antiinflamatoare şi hidratante. Poate fi utilizat în cazul pielii uscate, contra eczemei și a psoriazisului. De asemenea, alină iritațiile și stimulează producerea de colagen, prevenind astfel apariția ridurilor. Dacă îl aplici pe față înainte de a merge la culcare, ocolind zona ochilor, va fi un tratament eficient împotriva îmbătrânirii pielii.

Citeşte continuarea pe Clickpentrufemei.ro.