Ultima dorinţă a lui Alexandru Arşinel. „Despre mine, peste ani și ani, aș vrea să se știe un singur lucru!” VIDEO

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă din Capitală, unde era internat de mai multe săptămâni din cauza unor probleme medicale grave.

29 sept. 2022, 20:16
Ultima dorinţă a lui Alexandru Arşinel. „Despre mine, peste ani și ani, aș vrea să se știe un singur lucru!” VIDEO

Ulitma dorinţă a lui Alexandru Arşinel. Artistul a fost invitat recent la interviurile DC News, unde a fost întrebat ce ar vrea să se știe despre el peste ani și ani. „Că eram din Dolhasca și că am fost un om cu bune și cu rele”, a fost dorinţa lui Alexandru Arşinel.

Memoriile lui Alexandru Arșinel. Momentele de groază prin care a trecut actorul, la începutul carierei

Întrebat dacă a avut mentori, Alexandru Arșinel a zis: „Am avut mai mulți mentori, dar pentru început am avut-o pe cea care m-a luat din mulțimea de candidați și m-a băgat la Institutul de Teatru – Irina Răchițeanu Sirianu. A fost o foarte mare actriță a noastră. Ca mentor și model, cu toate că nu i-am spus-o niciodată, a fost Dem Rădulescu, un actor excepțional”.

Alexandru Arşinel a murit. Duetul de aur Stela-Arşinel îşi va relua reprezentaţiile în ceruri. Cum a evoluat Alexandru Arşinel de la copilul timorat şi plin de complexe din Dolhasca până la actorul uriaş care juca cu casele închise

Artistul a dezvăluit un moment neștiut pe care l-a trăit alături de Stela Popescu. „Eram cu Stela la 2 mai, aveam spectacol, am adormit amândoi, ca niciodată. Deodată o aud de sus, ea dormea la etaj: Sandule, Sandule! Dă, măi, da. Păi noi avem spectacol la 7 la Eforie. De acolo plecam în altă parte. Ce facem, că nu mai ajungem? Zic: Ne îmbrăcăm de acasă. Și ne-am îmbrăcat în travestiți. Eu în Didina, ea în Benone. Și ne-am urcat în mașină, aveam un Mercedes Cobra- ce mașină! Cred că e ultima pe care au făcut-o nemții cu adevărat. Când am ieșit din Mangalia, s-a oprit mașina, ca niciodată! Am oprit pe dreapta. Ea s-a dus mai jos, eu mai sus, că-i speriam la cum arătam. A oprit la ea, s-a urcat și zice Ia-o și pe doamna. Ne-a dus la spectacol, ne-a și întors înapoi la mașină, a remorcat-o și ne-a ajutat să ajungem în 2 mai înapoi. A fost un moment șocant, dacă era și filmat, era unul dintre momentele bune de comedie realizat de mine și Stela” a spus Alexandru Arșinel.