Ultima apariție a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, înainte de trecerea sa în neființă. Când și unde a fost văzută consoarta uriașului actor

Află toate detaliile despre ultima apariție publică a Marilenei, soția regretatului Alexandru Arșinel. Aceasta nu a mai fost văzut de anul trecut.

10 iun. 2023, 21:58
Ultima apariție a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, înainte de trecerea sa în neființă. Când și unde a fost văzută consoarta uriașului actor
Ultima apariție a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, înainte de trecerea sa în neființă. Când și unde a fost văzută consoarta uriașului actor

La nouă luni de la moarte uriașului actor român Alexandru Arșinel, a plecat dintre noi și soția acestuia. Aceasta a plecat spre îngeri în data de 9 iunie, iar ultima ei apariție publică a avut loc cu un an în urmă. Anunțul trist a fost făcut de fiul ei, Cristian Arșinel, pe pagina de Facebook.

Citește și: Soţia lui Alexandru Arşinel, Marilena, a murit, la nouă luni după decesul celebrului actor

Marele actor și soția sa au început căsnicia în vara anului 1968, la doi ani după ce s-au întâlnit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de peste 50 de ani, până la moartea lui Alexandru Arșinel în septembrie 2022.

După căsătorie, cuplului i-au fost dăruiți doi copii, Cristian și Bogdan Arșinel, dar aceștia nu au urmat calea actoriei, spre deosebire de tatăl lor. Primul s-a orientat către domeniul agriculturii, în timp ce fratele său a ales să devină inginer constructor.

Nouă luni au trecut de la dispariția actorului de comedie, iar acum soția sa a plecat și ea în lumea de dincolo. Starea de sănătate a Marilenei Arșinel s-a înrăutățit semnificativ în ultima perioadă. În plus, copiii ei au luat decizia de a o transfera într-un azil de lux, unde să beneficieze îngrijirea necesară.

Marilena Arșinel a avut ultima apariție în public când s-a desfășurat înmormântarea regretatului actor Alexandru Arșinel. În timpul acestui eveniment trist, soția sa, într-o stare de vizibilă durere după ce a rămas văduvă, a fost prezentă într-un scaun cu rotile.â

În anul 2016, Marilena Arșinel a suferit un accident care a dus la imobilizarea ei, motiv pentru care aceasta avea nevoie de un scaun cu rotile. Incidentul a avut loc atunci când mergea să-și ia nepoțica de la grădiniță, când a căzut pe scări și s-a lovit la cap. De atunci, starea ei de sănătate s-a deteriorat considerabil. Membrii familiei au acordat asistență și îngrijire, iar în același timp, Marilena a beneficiat și de serviciile unei asistente la domiciliu.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Cristian Arșinel a folosit pagina sa de Facebook pentru a aduce trista veste că mama sa a plecat din această lume în cursul nopții trecute. El crede cu tărie că părinții săi se vor reuni și vor fi împreună într-un alt plan al existenței.

“Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc, mama!”, a scris fiul lui Alexandru Arșinel.

Citește și: Ce s-a întâmplat la pomana de şase luni a lui Alexandru Arşinel. Cum a reacţionat fiul marelui artist