Ultima apariţie TV. Regretata Stela Popescu, diseară, la Guess My Age. Ediţia, filmată cu câteva zile înainte de moartea actriţei FOTO

Ultima apariție TV a Stelei Popescu. Actrița care s-a stins din viață la finalul anului trecut va putea fi văzută diseară, la emisiunea Guess My Age - Ghicește-mi vârsta cu Dan Negru, pe Antena 1.

01 feb. 2018, 13:22

Emisiunea a fost filmată cu câteva zile înainte de dispariția artistei, scrie paginademedia.ro.

Dan Negru, despre emisiunea cu Stela Popescu:

„Am filmat ediția în care Stela Popescu a fost guest star cu câteva zile înaintea dispariției ei. Adică e ultima apariție a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune.

Citeşte şi Arşinel a înlocuit-o pe Stela Popescu cu o altă actriţă. Vezi cu cine a plecat în Spania

Ca o premoniție, mi-a povestit despre prima ei apariție la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediție de colecție, mult mai mult decât un show tv.”

Emisiunea va fi difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20.00.

Din emisiunea de azi, joi, 1 februarie:

– concurenți sunt soții Roxana (38 de ani) și Cristi Niciev (42 de ani). Ea este psihoterapeut, iar el jurist și antreprenor. Cu banii pe care speră să-i câștige la această emisiune își doresc să plece într-un loc exotic, împreună cu fiul lor, care are 11 ani.