Ultima clasată a oprit Gazul. Mioveniul, remiză la Mediaş

În primul meci al etapei a 22-a din Liga I, CS Mioveni a încheiat 1-1 la Mediaş. Argeşenii au deschis scorul, dar în final ar fi putut pierde, dacă arbitrul nu le-ar fi anulat gazelor, cu mare uşurinţă, un gol.

RomaniaTV.net
20 mart. 2012, 20:35
Ultima clasată a oprit Gazul. Mioveniul, remiză la Mediaş

Abia s-a încheiat luni seara etapa a 21-a, că marţi a şi început etapa a 22-a a Ligii I. Runda a fost deschisă cu o semi-surpriză, ultima clasă, CS Mioveni, remizând pe terenului lui Gau Metan Mediaş, scor 1-1.

Disputa a avut însă un grad ridicat de tensiune, gazdelor anulându-li-se discutabil un gol, pe final de meci. Scorul a fost deschis de oaspeţi prin Bogdan Stoica (min. 10), care a reluat spectaculos din foarfecă. Markovici a egalat în minutul 29, după o ezitare a portarului Cobrea.

Finalul i-a adus la disperare pe fanii gazdelor, Ciprian Petre ratând o ocazie monumentală, cu toată poarta în faţă, din doar cinci metri. Mijlocaşul gazdelor a trimis pe lângă dintr-o poziţie ideală. Frăsinescu a reusit să mai trimită în poartă, în minutul 85, printr-o foarfecă de senzaţie, dar arbitrul Florin Dreve a acordat cu uşurinţă fault în atac şi a anulat golul. Ultima şansă a aparţinut tot gazdelor, prin Vitinho, a cărui lovitură de cap s-a dus milimetric pe lângă poartă.

Scorul final a rămas 1-1, iar CS Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 10, cu 26 de puncte.

Într-un alt meci, Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate pe propriul teren, 0-0, cu Voinţa Sibiu.