Ultima dată Pluto a fost în Vărsător acum 230 de ani. 5 sfaturi NOI ca să profiți de energia Planetei morții și a renașterii în vizionarul Vărsător

Pentru prima dată în peste două secole, planeta secretelor, călătoriilor în lumea interlopă și transformărilor se conectează în mintea Vărsătorului. Colectivul este pe cale să-și recupereze puterea.

15 apr. 2023, 16:45
Ultima dată Pluto a fost în Vărsător acum 230 de ani. 5 sfaturi NOI ca să profiți de energia Planetei morții și a renașterii în vizionarul Vărsător

Pluto a intrat în Vărsător in 23 martie 2023. Va rămâne aici până în 19 ianuarie 2044, timp în care va fluctua între mișcări directe și retrograde. Așa arată calendarul tranzitului lui Pluto prin vizionarul Vărsător:

23 martie – 11 iunie 2023

20 ianuarie – 1 septembrie 2024

19 noiembrie 2024 – 8 martie 2043

31 august 2043 – 19 ianuarie 2044

Pentru prima dată în peste două secole, planeta secretelor, călătoriilor în lumea interlopă și transformărilor se conectează în mintea Vărsătorului. Colectivul este pe cale să-și recupereze puterea.

Cum să-l înțelegem pe Pluto
Pluto este un transformator. Vizitele lui schimbă totul. Ca planetă a bogăției, puterii, secretelor, misterului și călătoriilor în umbră, Pluto ne învață că viața este o forță de neoprit. Magia lui Pluto se referă la renaștere.

Din fericire pentru noi, această planetă cu mișcare lentă ne oferă timp suficient pentru a absorbi profunzimea lecțiilor sale. Când Pluto vizitează harta noastră natală, cere rezistență, curaj și onestitate nemiloasă.

Când începi să lucrezi cu această planetă, te vei simți în mod sălbatic în ton cu sinele tau interior. Dar necesită să asculți șoaptele ascunse. Iti cere să ai încredere în vocea din adâncul interiorului. Te îndeamnă să deschizi ușile din psihicul tău acoperit cu bandă de precauție. Orice ți-ar cere Pluto să lași în urmă, știi că eliberează spațiu pentru ceva și mai benefic.

De ce este mutarea în Vărsător importantă
Pluto nu a călătorit prin Vărsător de la sfârșitul anilor 1700. Deși perioada din 2023 a lui Pluto în Vărsător este doar o prezentare de trei luni a schimbării care va urma, suntem pe cale să ne îmbarcăm într-o plimbare cu rollercoaster-ul o dată la câteva secole. Acesta este un teritoriu neexplorat în timpul vieții noastre – și multe vieți înainte.

Când Pluto intră în Vărsător, își aduce temele transformatoare în domeniul tehnologiei informației, datelor, științei și sistemelor de putere. Vărsătorul este o zodie preocupata  de colectiv. Până la sfârșitul timpului lui Pluto aici, în 2044, ne putem aștepta ca normele și ideologiile noastre sociale să fie transformate radical. Indiferent dacă ne concentrăm asupra crizei climatice în curs, a ascensiunii ideologiilor politice extreme sau a epidemiei de violență cu armele, Pluto în Vărsător cere cooperarea noastră deplină pentru a remedia problemele majore.

Călătoriile recente ale planetei puterii prin Capricorn au dezvăluit cât de blocați suntem în culturile supremației, unde jocul este manipulat pentru a beneficia de un procent. Pluto în Vărsător întreabă: Ei bine, cum rămâne cu cei 99 la sută? După cum am aflat prin campaniile educaționale de pe rețelele sociale – precum și prin capacitatea noastră de a înregistra și de a refuza în mod colectiv violența de stat – avem instrumente pentru a ne găsi unii pe alții. A ne mobiliza, a ne organiza. Avem nevoie doar de un strigăt suficient de rapid pentru a reduce zgomotul nesfârșitelor distrageri virtuale.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Ultima trecere a lui Pluto prin Vărsător
Ultima dată când Pluto a călătorit prin Vărsător, între 1777 și 1798, echilibrul de putere al lumii s-a schimbat masiv. Aceste două decenii au văzut America

În Revoluția Franceză și începutul Revoluției Industriale. Monarhia a fost răsturnată în Franța, arătând că până și cele mai puternice instituții ale lumii se pot prăbuși în fața mingii de demoliu a lui Pluto.

Epoca Iluminismului a atins, de asemenea, o crestere în acest moment. Idealurile Vărsătorilor de rațiune, raționalitate și puterea umanității de a-și conduce propriul destin au alimentat această epocă și au pus bazele instituțiilor democratice și drepturilor omului.

În această epocă, planeta Uranus a fost descoperită cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, telescopul, schimbând complet viziunea noastră asupra sistemului solar cunoscut. A fost inventat și balonul cu aer cald, care a fost prima dată când oamenii au depășit gravitația pământească și s-au ridicat în ceruri. Zodial de aer fixa a Vărsătorului guvernează toate evenimentele aeriene, așa că nu este o coincidență că baloanele spion, contaminarea din aer și OZN-urile fac brusc titluri. Da, adăugăm „invazie extraterestră” caietului nostru de Pluto în Vărsător.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

Sezoanele de tulburări colective sunt rareori confortabile, dar ne amintesc și de rezistența și puterea comunităților noastre. Oriunde instituțiile noastre ne eșuează, există o oportunitate de a construi ceva mai corect, mai solid și mai durabil în locul său. Așa că adună-ți ecranele și invită-ți prietenii la o petrecere. Suntem în asta împreună.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.