Ultima dorinţă a tinerei din Colectiv care a murit pe patul de spital

Bilanțul inițial al celor care au decedat în incendiul din clubul Colectiv din București, de vineri (30 octombrie), a crescut la 30, după ce alte trei tinere au pierdut lupta pentru viață pe patul de spital. Liliana Gheorghe, studentă la Litere, a murit duminică (1 noiembrie), la Spitalul de Arși. Ultima ei dorință, transmisă colegilor de facultate, a fost ca aceștia să-i citească.

RomaniaTV.net
02 nov. 2015, 12:31
Ultima dorinţă a tinerei din Colectiv care a murit pe patul de spital

Liliana Gheorghe a murit duminică , la Spitalul de Arși din Capitală. „Unul dintre cei care era grav a devenit critic în timpul nopţii şi a decedat dimineaţă. Era o domnişoară tânără, cred că avea 25 de ani. Era dintre cei cu arsuri pe 40% din suprafața corpului și cu suspiciuni de arsuri de căi aeriene”, au transmis medicii în cursul zilei de duminică.

Cu o zi înainte, tânăra îi rugase pe colegii ei de facultate să-i citească din cursuri, ca să nu rămână în urmă. „Ieri ne-a rugat să-i aducem o carte. Își dorea să-i citim. Aceasta era dorința Lilianei… Ultima dorință a studentei de la Litere și a colegei care era preocupată de faptul că nu o să ajungă la facultate și ne ruga să-i împrumutăm cursurile până își revine. A unui suflet care era mereu vesel și dornic să experimenteze cât mai multe lucruri; a omului care se bucura de viață, de culori și de muzică; a celei care acum câteva zile voia să îi facă o surpriză unei prietene cumpărându-i cărți. Vineri seara a avut nevoie de un moment în care să se relaxeze, să fie liberă și a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv. Azi, n-am mai apucat să-i citesc… Odihnește-te în pace, Liliana Gheorghe!”, a scris o colegă a Lilianei, pe contul ei de Facebook.  

Scrisoarea unui tată către fiul său după tragedia de la Colectiv: „Du-te, fiul meu, du-te departe!”