Ultima dorinţă a unei femei cu cancer în fază terminală. „Am vrut o zi ca în basme!”

O femeie de doar 34 de ani a avut o singură dorință înainte de finalul crunt al vieții, după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

18 mart. 2023, 10:34

Kerry Kenworthy și-a dorit un singur lucru după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală – să fie mireasă. Femeia de doar 34 de ani, mamă a trei copii, spune că își dorea acest lucru încă din copilărie.

Tânăra din Marea Britanie a reușit să își îndeplinească visul cu ajutorul unei prietene. Ea a primit teribila veste că va mai avea numai un an de trăit.

Kerry avusese cancer și înainte, dar s-a vindecat la un an după ce a primit diagnosticul. Părea să aibă o viață frumoasă, lucra ca psiholog și avea grijă de cele trei fetițe ale sale. Din păcate boala a recidivat când se aștepta mai puțin. Medicii au anunțat-o atunci că mai are de trăit între 12 – 18 luni.

Citește și: S-a prăbuşit în sala de antrenament. A aflat că are cancer şi în doar trei zile a murit. Avea doar 21 de ani şi era sportiv

În acel moment, femeia s-a gândit la fiicele sale, de 12, 9 și 6 ani și că nu va putea fi alături de ele în momentul în care se vor căsători, apoi amintindu-și că nici ea nu a avut parte de acest eveniment la care visa de mică.

„Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”, a declarat Kerry pentru Daily Mail.

Pentru ca visul lui Karry să devină realitate, prietena ei a cerut-o în căsătorie și a organizat un eveniment în acest sens. Cele două se cunoșteau de trei ani și aveau o prietenie strânsă. Totul a mers ca pe roate, iar femeia s-a bucurat de o nuntă ca în basme.

„Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat. Kerry are un suflet bun și este amuzantă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut acest timp împreună”, a spus prietena ei.

Citește și: Andreea Marin a fost suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin. E greu de descris în cuvinte ce simţi până vine rezultatul”

Cele două au făcut marele pas fără prea multe formalități legale sau religioase. Sian, de profesie profesoară, este căsătorită și mamă, iar soțul ei a fost complet de acord cu acest demers care avea un scop nobil. Femeia a promis că va avea grijă de fiicele lui Karry dacă starea ei de sănătate nu se va îmbunătăți.

„Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, mai spune Sian.