Daniela Crudu, decizia la care nu se aştepta nimeni

Daniele Crudu vrea să se facă actriţă. Ar juca într-un sitcom, dar i-ar place să apară şi pe o scenă de teatru, numai sub lumina reflectoarelor să fie.

06 dec. 2013, 08:31
Daniela Crudu, decizia la care nu se aştepta nimeni

Daniela Crudu nu are de gând să îşi deschidă o afacere, cu atât mai puţin una în domeniul vestimentar, scrie ziarulring.ro. „Mi se pare prea mare bătaie de cap să ai propria colecţie de haine! Eu sunt imaginea unui brand vestimentar, mi-e suficient. N-am fost la prezentarea Biancăi, dar am văzut poze prin ziare cu rochiile făcute de ea, mi s-au părut foarte frumoase. Eu nu m-am gândit să fac haine, am doar 24 de ani, sunt prea mică pentru astfel de lucruri”, a mărturisit Daniela Crudu.

Şi dacă meseria de designer sau posibilitatea de a avea propria afacere nu o atrage prea tare, Daniela Crudu susţine că locul ei e în lumina reflectoarelor de pe platourile de filmare.

„Eu vreau să continui ceea ce fac acum în televiziune, cred că mi se potriveşte. Mi-ar plăcea, de exemplu, să joc şi teatru, dar nu aşa serios, ci, de exemplu, să am un rol acolo, într-un sitcom. Dar eu nu-mi fac niciodată planuri, ci iau lucrurile aşa cum vin”, a mai spus Daniela Crudu.