Ultima imagine cu Benone Sinulescu. Zâmbea larg chiar şi pe patul de moarte

Jovial, mereu plin de viaţă şi pus pe glume, Benone Sinulescu aducea cu mare uşurinţă voia bună în jurul lui. Artistul a părăsit această lume, dar zâmbetul nu l-a părăsit nici pe patul de moarte.

18 nov. 2021, 18:00
Ultima imagine cu Benone Sinulescu. Zâmbea larg chiar şi pe patul de moarte

Ultima imagine cu Benone Sinulescu. De-a lungul celor 58 de ani de carieră, împliniți anul acesta, Nea Beni a reușit să-și câștige locul în inimile și mințile românilor. Din păcate astăzi, la 84 de ani, la orele 14.30, celebrul solist s-a stins din viață, acasă, alături de soție. O pneumonie i-a fost fatală.

Încă de la începutul anului Benone Sinulescu a avut probleme de sănătate, ulterior fiind și internat pentru o perioadă în spital. În iulie era transferat la o clinică privată din Timișoara. Aici i s-au făcut mai multe analize, printre care și un tomograf. Familia nu a vrut să vorbească despre problemele de sănătate ale artistului, așa că s-au știut puține lucruri despre problemele reale de sănătate.

În ultima vreme se afla acasă, la Arad, alături de soția sa, fiind țintuit la pat. O ultimă poză, publicată de playtech.ro, îl surprinde pe regretatul Benone Sinulescu stând în pat şi zâmbind larg, chiar dacă îşi simţea sfârşitul aproape. Poza a fost făcută de un asistent medical permanent care a avut grijă de artist în ultima vreme.

Citeste si Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului încă din vară: „Moartea lui poate interveni”

Unul dintre cei mai apreciaţi cânătăreţi de muzică populară o să fie dus la o casă mortuară, iar apropiații îl vor conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.