A murit Benone Sinulescu. Boala gravă de care suferea regretatul artist

A murit Benone Sinulescu. Regretatul artist a murit la vârsta de 84 de ani şi a lăsat multă durere în urmă. Unul dintre cei mai apreciaţi cânătăreţi de muzică populară o să fie dus la o casă mortuară, iar apropiații îl vor conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.

18 nov. 2021, 16:42
A murit Benone Sinulescu. Boala gravă de care suferea regretatul artist
A murit Benone Sinulescu

A murit Benone Sinulescu. Se pare că artistul suferea de Alzheimer, dar avea şi alte probleme grave de sănătate. Starea cânătăreţului de muzică populară s-ar fi agravat în urmă cu aproape doi ani, la inceput de pandemie. A stat izolat, fără să fie văzut de un specialist.

Citeşte şi: Primele declaraţii ale soţiei lui Benone Sinulescu despre moartea artistului: „N-a vrut la spital de frică de Covid”

A murit Benone Sinulescu

De câţiva ani, Benone Sinulescu s-a retras în localitatea Barzava, din Arad, în casa părintească a soţiei. Şi-a făcut chiar şi testamentul în care a scris că îi lasă toate bunurile acesteia.

Impresarul acuza familia că nu l-a dus de urgenţă la spital, pentru investigaţii, ci l-a internat într-un centru de îngrijiri paliative.

Cand, in sfarsit, a fost intr-o stare mai grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici din Timisoara. A spus ca trebuie operat pentru ca el avea artera carotida infundata si i-a schimbat medicatia„, spunea Ionuţ Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu.

Cum a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția lui

Dacă în carieră a avut parte de un succes extraordinar, în viața personală Benone Sinulescu a trecut prin câteva momente dificile. După ce în tinerețe femeile frumoase au roit în jurul lui, cântărețul s-a căsătorit abia după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, în urmă cu patru decenii.

Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, spunea Benone Sinulescu.