Ultima imagine cu Doru Stănculescu în viaţă. Duminică a participat la botezul nepotului: „M-a rugat dacă pot face rost de niște apă”

Ultima imagine cu Doru Stănculescu în viaţă. ​Un nume de referință al muzicii folk din România, artistul a murit la vârsta de 71 de ani. Vestea a fost confirmată de fiul acestuia, Matei, care a povestit că tatăl lui fusese duminică la petrecerea nepotului său.

23 aug. 2021, 21:45
Ultima imagine cu Doru Stănculescu în viaţă. Duminică a participat la botezul nepotului: „M-a rugat dacă pot face rost de niște apă”
Doru Stănculescu a murit la 71 de ani

Ultima imagine cu Doru Stănculescu în viaţă. În urmă cu doar câteva ore, în mediul online apărea o fotografie cu Doru Stănculescu, dintr-o biserică. Fanul care l-a fotografiat pe artist a rămas şocat de vestea dispariţiei şi a povestit cum s-au întâlnit.

Citeşte şi: Doliu în muzica românescă. A murit unul dintre folkiştii Cenaclului Flacăra

Ultima imagine cu Doru Stănculescu în viaţă

Poftim? Nu-mi vine să cred? Vorbiți serios? (…) Dumnezeu să-l odihnească!

A fost ieri un botez. Cred că era bunicul… Între invitați era și Dan Manoliu. Era la Biserica „Sfântul Mina” a Brigăzii de Gardă (…)

M-a rugat dacă pot face rost de niște apă. Era înaintea botezului. L-am întrebat dacă nu cumva este un cântăreț de folk și că am un lapsus. Mi-a spus că e Doru Stănculescu! La sfârșit l-am rugat dacă pot să fac o fotografie cu dânsul și a acceptat. Sunt absolut uimit. Și mâhnit!„, a declarat fanul artistului pentru DC News.

Ultima imagine cu Doru Stânculescu în viaţă

Instrumentistul și cântărețul Doru Stănculescu a debutat cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga. El a realizat muzica pentru filmul „Porțile albastre ale orașului”.

Primul material discografic al cântăreţului, un disc single, a fost editat în anul 1979 de casa de discuri Electrecord, printre hit-urile sale numărându-se „Şambala”, „Ion Vodă Cumplitul”, „Ai, hai…”, „Ecou de romanţă”, „Fără petale”.

Doru Stănculescu a fost fratele cântăreței Mihaela Mihai.