Ultima imagine cu Iulia în viaţă. Fata din Blaj, moartă în condiţii misterioase, era foarte populară

Tanara in varsta de 16 ani, moarta in conditii suspecte in Blaj, era foarte iubita de colegi si profesori. Apropiatii sustin ca fata era nemultumita de felul in care arata si isi dorea foarte mult sa slabeasca.

25 sept. 2014, 14:48

Se pare ca Iulia Şchiau era suparata in ultima perioada pentru faptul ca se ingrasase, mai ales ca fusese vara aceasta la mare si spunea ca nu ii place nicio poza pentru ca nu a iesit bine, scrie cancan.ro.

Citeşte şi O FOSTĂ MISS, şocată după ce a văzut mai multe FOTOGRAFII pe INTERNET: Eram moartă şi îngropată

Desi se spune ca lua pastile de slabit, tanara se pare ca nu tinea o cura draconica. Fata manca sanatos, punea accentul pe legume si fructe, dar facea si sport.

Citeşte şi Durere fără margini în familia copilei de 15 ani. Eleva din Bacău, condusă pe ultimul drum

Ultima imagine pe care Iulia a postat-o pe o retea de socializare o infatiseaza pe aceasta in cea de-a treia zi de scoala, alaturi de o colega. Din pacate, este si imaginea in dreptul careia apropiatii i-au transmis mai multe mesaje de condoleante.

Iulia a fost gasita inconstienta, marti dimineata, in camera ei. Cei care au descoperit-o au fost chiar bunicii fetei care au chemat imediat salvarea, insa nu s-a mai putut face nimic. Dupa ce bunicii adolescentei au chemat salvarea, care nu a mai avut cum sa o readuca la viata pe Iulia, la fata locului s-au deplasat si medicii legisti. Acestia nu au constatat urme de violenta pe corpul fetei, iar in urma necropsiei efectuate de medicii din Alba nu s-a stabilit o cauza certa a decesului.

Acum, toata lumea asteapta rezultatele unor probe de laborator. Acestea au fost prelevate de pe cadavru, insa va fi necesar sa treaca saptamani bune pana cand specialistii vor avea un raspuns.