ULTIMA LOVITURĂ a mamei pentru Oana Zăvoranu. Cu cine este OBLIGATĂ să împartă averea

Oana Zăvoranu ar putea fi obligată să împartă averea cu unchiul său, Gigicu. Şi asta pentru că, în 2013 Mărioara Zăvoranu a transferat şi cesionat peste 40% din acţiunile de la firma pe care o deţinea şi care îi aducea cei mai mulţi bani într-un offshore în Insulele Virgine Britanice. Firma este controlată chiar de unchiul Oanei, Gigicu, susţine Wowbiz.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 09:07
ULTIMA LOVITURĂ a mamei pentru Oana Zăvoranu. Cu cine este OBLIGATĂ să împartă averea

Jurnalistul Mădălin Pribu a pornit pe firul banilor Mărioarei Zăvoranu şi a aflat că Oana Zăvoranu nu va primi chiar atât de mulţi bani câţi se aşteaptă, după moartea mamei sale. Acesta a dezvăluit în emisiunea Wowbiz că în 2003, Mărioara şi Oana Zăvoranu au moştenit aproximativ 5 milioane de euro, la moartea tatălui vitreg al vedetei TV. Oana Zăvoranu a cedat mamei sale 75% din partea sa, iar ulterior mama actriţei a înfiinţat un off-shore pentru a pune la adăpost averea. Ulterior, parte din acţiunile firmei din Insulele Virgine Britanice, unde impozitul pe profit este zero, au fost cedate fratelui vitreg al Mărioarei Zăvoranu, Gigicu.

Mărioara i-a oferit Oanei Zăvoranu, pe patul de moarte, o sumă colosală de bani

„Marioara Zavoranu o stia pe Oana ca este cheltuitoare, nu avea o alta varianta decat sa ia partea de actiuni si sa o duca mai departe. Cand Oana a inceput sa ceara bani din ce in ce mai vehement, Marioara s-a gandit sa infiinteze un off-shore. Din aceasta bucata care reprezinta firma, Marioara Zavoranu a tinut pentru dansa 56% si a concesionat 44%. Acesta este un off-shore in Insulele Virgine Britanice unde impozitul este zero. A facut mutarea din 11.03.2013, dupa ce in anul 2012, pe final, Marioara Zavoranu ii cumpara Oanei o masina de teren de lux de 60.000 de euro. Imediat in luma martie imparte si cesioneaza actiunile. Deci din total de 100%, pastreaza pentru ea 56% si cesioneaza 44%, dar nu unui strain, ci este lui Gigicu. Averea ramane practic in familie”, a dezvăluit Mădălin Pribu.

Oana Zăvoranu, încă o LOVITURĂ după moartea mamei. E acuzată de INSTIGARE la OMOR – VIDEO


loading...