Ultima metodă de înşelăciune pe net: „Vedetele” cer bani pentru copii orfani

Aveţi grijă cu cine vă împrieteniţi pe Internet. Aici se pot ascunde infractori, "deghizându-se" în persoane serioase. Ca să fie şi mai credibili, escrocii împrumută nume de vedete.

05 nov. 2014, 13:45
Ultima metodă de înşelăciune pe net: „Vedetele” cer bani pentru copii orfani

Zilele trecute, bucureşteanca Cristina Spirea naviga liniştită pe pagina ei de Facebook, când a fost abordată de Tamara Buciuceanu Botez, scrie click.ro. „Actriţa” strângea fonduri pentru trei copii orfani din Slobozia.

Citeşte şi Ţi-o mai aminteşti pe „doamna Isoscel”? Cum arată şi ce face Tamara Buciuceanu la 86 de ani FOTO

„Mă întreba dacă pot să contribui şi eu. Eu o apreciez mult pe doamna Buciuceanu şi mi s-a părut puţin dubioasă abordarea. Când i-am spus că am dubii că ar fi cine pretinde că e, a început să mă înjure”, ne-a povestit Cristina Spirea. Ca ea sunt mulţi păţiţi! „Pe mine m-a căutat Iulia Vântur. Tot aşa şi ea, să îi dau bani”, spune Cătălin, un alt tânăr care era să fie păcălit.

Citeşte şi IULIA VÂNTUR s-a certat cu iubitul ei din cauza altei femei. Cum a reuşit indianul să o ÎMPACE FOTO

Iulia Vântur a confirmat că ştie de aceste ţepe incredibile. „Ştiu că s-au cerut bani în numele meu, într-un cont fals, bani pentru o cauză nobilă, dar care nu este reală deloc. I-am avertizat pe oameni pe contul meu real de Facebook şi îi rog pe cei care primesc acest gen de mesaje pe reţelele de socializare să le ignore şi să nu facă donaţii crezând că i-am rugat eu. La un moment cineva solicita bani pentru nişte copii săraci din Piatra Neamţ şi am aflat că nu au ajuns acolo, după ce m-au sunat prietenii care au donat bani şi mi-au spus că nu au ajuns acolo”, a spus Iulia Vântur.