Ultima ofertă a Barcelonei pentru Neymar: Coutinho sau Rakitic plus 100 de milioane de euro

Barcelona ține neapărat să-l transfere pe Neymar de la PSG. Surse catalane au dezvăluit că gruparea blau-garana a făcut o nouă ofertă pentru starul brazilian. Barcelona este dispusă să cedeze unul dintre jucătorii Coutinho sau Ivan Rakitic, la care se adauge 100 de milioane de euro. Neymar are șanse mici să rămână la PSG.

13 aug. 2019, 12:41
Ultima ofertă a Barcelonei pentru Neymar: Coutinho sau Rakitic plus 100 de milioane de euro

Coutinho a intrat în dizgrația grupării blau-grana, iar Ivan Rakitic a făcut o vizită la Paris la începutul lunii iulie, împreună cu soția, iar presa a speculat că s-ar putea transfera la PSG, scrie digisport.ro.

Parizienii nu s-au lăsat convinşi în prima fază să-l achiziționeze doar pe Coutinho și să încaseze 80 de milioane de euro, precizând că suma nu este suficientă, iar valoarea la care este estimat Coutinho de 120 milioane este prea mare.

Citeşte şi Le Parisien: PSG cere cel puţin 200 milioane euro în schimbul lui Neymar

Clubul Paris Saint-Germain ar fi solicitat cel puţin 200 milioane de euro în schimbul lui Neymar, conform cotidianului Le Parisien, care mai susţine că Real Madrid pare să aibă cele mai mari şanse de a-şi asigura serviciile starului brazilian.

Neymar i-a costat pe francezi 222 de milioane de euro

Publicaţia din capitala Franţei precizează că proprietarii din Qatar ai lui PSG, „deranjaţi de dorinţa de a pleca a lui Neymar”, vor „mulţi bani în schimbul acestuia”.

Le Parisien reaminteşte că această sumă se apropie de cele 222 milioane de euro pe care Paris Saint-Germain le-a plătit în urmă cu doi ani pentru a-l aduce pe brazilian de la FC Barcelona.

Presa catalană comentează la rândul ei cazul Neymar, cotidianul Sport asigurând că pentru Barcelona „partida nu este încă pierdută”, iar „bătălia finală” se va da între Real Madrid şi clubul catalan.