ULTIMA ORĂ: 8 persoane reţinute şi zeci de mii de euro ridicate în urma percheziţiilor Poliţiei de la Primăria Capitalei

Polițiștii au identificat și ridicat documente de interes în cauză, telefoane mobile, medii de stocare precum și peste 52.000 de euro, 48.000 de lei și 4.300 de dolari, dar au reţinut şi 8 persoane, în urma percheziţiilor de miercuri, de la Primăria Generală a Bucureştiului, anunţă Poliţia Capitalei.

16 dec. 2020, 21:27
ULTIMA ORĂ: 8 persoane reţinute şi zeci de mii de euro ridicate în urma percheziţiilor Poliţiei de la Primăria Capitalei

ULTIMA ORĂ: Persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de DGPMB – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, anunţă Stiripesurse.ro.

Polițiștii au făcut miercuri dimineața percheziții la Primăria Capitalei, într-un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineața polițiștii au făcut 11 percheziții în București și județul Ilfov și pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

ULTIMA ORĂ: Poliţia investighează infracţiuni de fals, sustragere sau distrugere de probe

Activitățile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

Conform unor surse, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală a Capitalei.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Asistăm la un circ grotesc. Cei care au pierdut alegerile se ceartă pe funcţii


loading...
Partenerii noștri