ULTIMA ORĂ Maşina lui Florin Cîţu, implicată într-un accident VIDEO EXCLUSIV

Maşina cu care premierul Florin Cîţu se deplasează în interes de serviciu a fost implicată într-un accident uşor în Râmnicu Vâlcea.

23 sept. 2021, 16:48
ULTIMA ORĂ Maşina lui Florin Cîţu, implicată într-un accident VIDEO EXCLUSIV

UPDATE: Rareș Bogdan a spus că în timp ce premierul se afla în activitate, o mașină a plecat să alimenteze, iar la întoarcere a avut loc o ușoară tamponare.

„Mașina nu se afla în coloana oficială, iar premierul era în clădirea Prefecturii la momentul producerii tamponării”, a spus Rareş Bogdan Bogdan.

Alina Gorghiu, susținător al lui Florin Cîțu în competiția internă, a confirmat, referitor la accidentul în care a fost implicată mașina din coloana premierului, că în autoturism nu se afla Florin Cîțu.

 

Premierul Florin Cîţu se afla la o şedinţă în sediul prefecturii la momentul accidentului, astfel încât nu a fost afectat în niciun fel, ba chiar, aşa cum a declarat într-o scurtă conferinţă de presă de după şedinţă, nici nu aflase despre incident.

Şoferul repartizat de SPP îl lăsase pe premier la şedinţa din prefectură, astfel încât se afla singur în maşină când nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga şi s-a tamponat uşor cu un alt automobil.

Din accident nu au rezultat pagube majore, ci doar o bară îndoită şi un far spart, ba mai mult, cei doi şoferi se pare că nici nu au oprit. Conform România TV, Cîţu ar fi declarat că nici nu a fost informat de SPP despre accident şi că va cere el însuşi mai multe date.

Citeşte şi: Alina Gorghiu i-a dat replica lui Alin Stoica pe tema organizării Congresului PNL: „E asa o preocupare în exterior de mă surprinde”