Bărbatul confundat de polițiști cu ucigașul afaceristului Adrian Kreiner va da statul român în judecată. Laurențiu Lăcătușu: ”Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine”

Doljeanul confundat de polițiști cu unul dintre ucigașii milionarului sibian Adrian Kreiner s-a trezit vedetă peste noapte fără voia lui. După ce a fost ridicat de polițiști, iar apoi eliberat pentru că și-au dat seama că l-au confundat, Laurențiu Lăcătușu spune că este oprit pe stradă de oamenii curioși să-i afle povestea.

27 nov. 2023, 11:32
Bărbatul confundat de polițiști cu ucigașul afaceristului Adrian Kreiner va da statul român în judecată. Laurențiu Lăcătușu: ”Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine”

Oriunde merge, Laurențiu Lăcătușu este abordat de necunoscuți. Fie este arătat cu degetul, fie oamenii vor să afle din gura lui cum s-a petrecut totul. Bărbatul spune că se simte stânjenit ori de câte ori lumea își dă coate ori strigă „Uite-l pe băiatul de la televizor!”.

„Am fost în piața nouă din Craiova și oamenii strigau după mine prin piață «Uitați-l pe băiatul de la televizor!». Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine. Într-o zi, a oprit o mașină lângă mine și persoanele din mașină m-au întrebat cum s-a întâmplat totul. Îmi era o rușine de-mi cădeau ochii din cap. Cum este posibil așa ceva?”, a povestit, pentru Gândul, Laurențiu Lăcătușu.

Citește și: Unul dintre ucigașii lui Adrian Kreiner a contestat mandatul de arestare

Și colegii de muncă au făcut glume pe seama lui. „Am fost la lucru și colegii m-au întrebat, râzând, «Ce faci, mă, criminalule?»”, a mai povestit Laurențiu Lăcătușu.

Doljeanul a luat deja legătura cu un avocat, care se ocupă de toate demersurile necesare pentru ca cei vinovați de confuzie să dea socoteală în instanță. „Urmează să mai completăm niște acte și să ne sfătuim ce vom face mai departe”, a mai spus bărbatul.

Vă reamintim că Laurențiu Lăcătușu a fost oprit pe stradă în apropierea casei și luat pe sus de doi politisti imbracati în civil, bătut și umplut de sânge, apoi dus la Secția de Poliție din Craiova, iar ulterior la Sibiu, după ce oamenii legii au făcut o confuzie și l-au ridicat greșit, ca suspect în dosarul privind asasinarea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. A doua zi, a fost eliberat, anchetatorii dându-și seama că nu el este cel pe care îl caută și au făcut o confuzie.