ULTIMA ORĂ. PSD cere reluarea alegerilor la încă un sector din Bucureşti. Două cereri de anulare în aceeaşi zi

PSD Sector 6, prin preşedintele Gabriel Mutu, a transmis Biroului Electoral Municipal o solicitare de anulare şi reluare a alegerilor locale în Sectorul 6, din cauza neregulilor descoperire la centralizarea voturilor, transmite Stiripesurse.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 09:52
ULTIMA ORĂ. PSD cere reluarea alegerilor la încă un sector din Bucureşti. Două cereri de anulare în aceeaşi zi

Filiala Sector 6 a PSD a notat în cererea trimisă către AEP mai multe exemple concrete de discrepanţe observate la două secţii de votare, ataşând şi procesele verbale doveditoare, vizibile în Pdf-ul publicat de sursa citată.

PSD Sector 1 a trimis, tot joi, Biroului Electoral Central şi o cerere de revenire prin care solicită „reanalizarea cererii de anulare a alegerilor pentru funcția de Primar al Sectorului 1 București”, cu examinarea tuturor elementelor probatorii, inclusiv a noilor imagini video apărute miercuri seara.

PSD acuză „fraude constând în înscrieri fictive în listele suplimentare și înscrierea unui număr anormal de mare de persoane, numărarea voturilor și înregistrarea rezultatelor intenţionat incorectă, falsificarea proceselor verbale”. 

Citeşte şi: Clotilde Armand: „Toată această manipulare ordinară orchestrată de PSD este pentru intimidarea procurorului”