Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova: Mulţi mi-aţi spus: "Liviule, nu te lăsa! Venim şi te scoatem de acolo"

Publicat: Vineri, 12 Aprilie 2019 07:24 // Actualizat: Vineri, 12 Aprilie 2019 20:07 // Sursa: romaniatv.net

Mitingul PSD de la Craiova a strâns câteva zeci de mii de oameni. La miting au venit preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica, Maria Grapini, care candidează la alegerile europarlamentare, precum şi Olguţa Vasilescu. Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime și a ținut un discurs în care a spus că are susținerea oamenilor.

UPDATE Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a spus în fața manifestanților strânși la Craiova că a fost sfătuit să nu renunţe, chiar dacă va fi arestat, pentru că va fi scos „de acolo”.

"Mă întrebau oamenii din presă zilele trecute cam câţi oameni vor fi la miting. Mi-a zis Claudiu că vor fi câţiva. Am înţeles că PNL a făcut miting aici într-un colţ. Ăsta e PSD-ul, oameni buni! Ăsta este partidul pe care Iohannis vrea să-l distrugă. Am trecut printre dumneavoastră - mi-e greu să vorbesc cu tu - toată lumea mi-a zis: Liviule, mi s-a spus peste tot pe unde am mers, Liviule, nu te lăsa", a afirmat Liviu Dragnea de la microfon.

El a adăugat că i s-a spus că nu renunţe întrucât, chiar dacă îl arestează, să nu-şi facă griji că vor veni să îl scoată. 

"Ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. Mulţi mi-aţi spus: Liviule, nu te lăsa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo pentru că asta e dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, pentru că e îngrozit de noi. Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Nu poate să rămână în ţară să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele, pentru ura pe care a promovat-o? Trebuie să răspundă pentru casele furate şi el şi ăia care îl acoperă", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a vorbit despre măsurile adoptate de guvernarea PSD.

"Mulţi nevolnici din această ţară au tot încercat să pună în sertare marile momente ale istoriei, momente care arată patriotismul român. De la Revoluţie, românii au început să privească cu încredere, să aibă curaj să se bată pentru ţara lor. Vreau să vorbim cu curaj despre România şi patriotism. Prea mult timp ni s-a spus învăţaţi-vă cu salariile mici, că altfel nu vin investitorii. Şi au stat românii ani şi ani cu salarii de mizerie, pentru că, nu-i aşa?, în România numai aşa puteau veni investitorii", a spus el.

"Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele UE decât interesele României. Orice german, belgian, olandez se gândeşte în primul rând la ţara lui, pentru că aşa e normal. Dar dacă România a fost condusă fără coloană vertebrală, cu capul plecat, dacă stai cu coloana dreaptă, mai plesneşte câte un disc, dar măcar stai cu coloana dreaptă, nu încovoiată", a mai afirmat Dragnea.

El a continuat să enumere măsurile luate de PSD.

"De ce, ce au oamenii ăstia cu noi?, m-au întrebat mulţi. Ce are Iohannis cu noi? Am început să arătăm toate abuzurile comise în această ţară şi le e frică. Am avut un curaj nebun să dăm drumul la un program de pensii care continuă în anii următori, am mărit salariile la medici şi profesori ca să se bucure de respectul pe care îl merită", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a reluat acuzaţiile la adresa companiilor străine care ar aduce fructe şi legume de calitate proastă în România.

"Sunt speriaţi că fermierii români au început să pună pe masa românilor produse româneşti gustoase. Am ambiţia mea să acoperim şi lunile de iarnă şi vom subvenţiona şi centralele termice pentru solarii şi folia dublă. (...) De zeci de ani de zile şi-au bătut joc de pământ, au făcut tot ce au putut ca să îngenuncheze ţara. Trebuie să stăm să vedem cum cerealele noatre să plece afară şi să se întoarcă biscuiţi? Să stăm în continuare să ne uităm cum companii străine calcă în picioare fermierii români? (...) Vin nişte maimuţioi, nişte măscărici să ne spună că nu suntem europeni? Eu îmi iubesc ţara şi m-am hotărât să-mi asum orice risc, orice pericol pentru a lupta pentru România. Oamenii pe care îi vedeţi aici, care vor merge în Parlamentul European, sunt oamenii în care am încredere maximă. Niciunul nu ar fi ajuns pe această listă dacă nu era patriot pur sânge. Nu mai vrem tratament dublu pentru noi, rău pentru noi şi bun pentru alţii. Vrem să meargă la Bruxelles pentru a fi o voce puternică pentru ţara noastră, pentru a spune cu curaj ce înseamnă România. Nu mai acceptăm să fim puşi la colţ pentru tot felul de minciuni", a declarat Dragnea.

De asemenea, el a vorbit despre lupta anticorupţie.

"I-am auzit vorbind despre statul de drept. În mintea lor este statul de drepţi. Au vorbit despre anticorupţie. Nu putem avea luptă anticorupţie cu personaje malefice în fruntea parchetelor", a susţinut Dragnea.

_______

UPDATE Rovana Plumb a declarat că, după doi ani de guvernare, PSD a adus în România miliarde de euro, "faţă de zero cât a adus Guvernul lui Iohannis".

"Iohannis blochează zi de zi măsurile bune pentru noi, pentru români. România are nevoie de mai mulţi bani europeni pentru spitale, şcoli, drumuri, autostrăzi. În următoarea perioadă se va negocia viitorul buget al UE. E important să avem la Bruxelles patrioţi care să ştie să negocieze pentru România, să obţinem fondurile pe care le merităm", a spus Plumb.

Ea a adăugat că românii muncesc la fel de mult şi la fel de bine ca ceilalţi europeni, ba chiar crede că românii muncesc mult mai bine, pentru  că a văzut de curând că România ocupă locul I în lume pentru productivitatea muncii.

"De aceea, şi salariile românilor trebuie să fie la niveul din UE. La asta lucrează PSD de doi ani de zile şi la asta vom lucra în continuare. Vreau să vă spun, privindu-vă în ochi, că eu voi vorbi de bine România, pentru că îmi iubesc ţara şi pentru că avem multe lucruri de bine de spus despre România, despre ţara noastră. Nu voi vota niciodată împotriva ţării mele, aşa cum au făcut-o cei din PNL, nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a mai spus Plumb.

Claudiu Manda a declarat, vineri, că şi-a dorit foarte mult ca primul miting de la europarlamentare să fie la Craiova.

Acesta a afirmat că-şi doreşte ca ”ce e permis în Europa să fie permis şi în România şi ce e interzis în România să fie interzis şi în Europa”.

”Nu acceptăm să vină Sică Mandolină şi clovnii săi să ne critice că nu am făcut nimic pentru Dolj. Avem peste 60 de proiecte în derulare în acest moment: şcoli, canalizare, sedii de primării etc. Opoziţia nu cunoşate România reală, crede că adevărul e doar pe Facebook şi se miră de ce nu îi susţin primarii şi vin la noi”, a mai spus Claudiu Manda, potrivit News.ro.

El a dat câteva exemple de proiecte pentru care se fac demersuri.

”Nu ne vom opri până nu vom vedea înfăptui drumul expres Craiova-Piteşti. În 2013 au venit aici Ponta şi Şova, au spus că ne fac autostradă. Ne-au minţit. Liberalii portocalii au avut trei miniştri din Dolj, nu au făcut nimic. Guvernul nostru va face drumul expores”, a mai afirmat senstorul PSD.

Acesta a adăugat: ”Noi facem ceilalţi doar critică, nici nu mai pot să mai promită”.

Manda l-a criticat şi pe Dacian Cioloş, afirmând că guvernarea PSD a preluat mandatul de la Guvernul Cioloş cu ”serp fonduri europene” absorbite.

”Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene, îmi place şi repet. Ne critică Cioloş şi chichirăii lui că nu atragem fonduri europene. Am preluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, şi-au bătut joc de fermieri”, a mai declarat Claudiu Manda.

_______

UPDATE Liviu Dragnea, președintele PSD, a făcut o baie de mulţime. El este însoţit de Irina Tănase, partenera sa de viaţă, și de alți lideri social-democrați.

Claudiu Manda a susţinur primul discurs.

„Da, pentru o Românie puternică în Europa, da pentru români demni şi patrioţi în Europa şi să le spunem ajunge celor care, ajunşi în PE, nu ştiu decât să saboteze şi să denigreze ţara”, a afirmat Manda.

El a spus că şi-a dorit foarte mult ca primul miting PSD de la europarlamentare să fie la Craiova.

„Vrem două lucruri: ce e permis în Europa să fie permis şi în România şi ce e interzis în România să fie interzis şi în Europa”, a mai afirmat Manda.

_______

UPDATE Jandarmii din Craiova au ridicat vineri după-amiază, în zona în care urmează să se desfăşoare mitingul PSD cu 40.000 de participanţi, un bătrân care avea asupra sa un cuţit.

„Este vorba de o persoană care are peste 70 ani şi care a fost condusă la Poliţie unde i se vor întocmi actele de urmărire penală", a declarat purtătorul de cuvânt al jandarmilor din Dolj, Ionuţ Ţapu.

Potrivit acesteia, bărbatul avea cuţitul sub haine.

_______

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi secretarul general al partidului, Codrin Şefănescu, au ajuns vineri, cu puţin înainte de ora 16, la Craiova, pentru a participa la mitingul electoral anunţat de preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda. Alături de Liviu Dragnea, la Craiova, a venit şi iubita liderului PSD, Irina Tănase. 

Peste 40.000 de lideri şi susţinători social-democraţi sunt așteptați vineri în centrul Craiovei, la un miting electoral al PSD. Toţi participanţii se vor îmbrăca în alb, anunţa Claudiu Manda.

"Ne vedem mâine (vineri n.red.) la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni", a scris Claudiu Manda pe pagina sa de Facebook.

Manda a declarat, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs" şi a afirmat că PSD face o manifestaţie în 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia".

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă - n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia", a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.

loading...
9 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Claudiu Manda miting electoral PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 apr 11:05
Răspunde | Votează email 0 email
toxic_justice
asa este! ne mobilizam cu totii si intram peste ei daca e nevoie! facem revolutia 2.0 pentru democratie daca este nevoie! ne-am saturat sa ne conduca securitatea UE!!!
13 apr 10:30
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Caia-fluc, n-o iei ca racu?
Sau uitași cine-a pus acu…
Și-apoi
… eu…
frate cu dracu???


Ai vrea tu să-ți fiu eu frate dar măcar de-ast-am scăpat
Să nu am mâinile pătate ca ăi ce țara și-au săpat!
Să nu m-adun și-eu vită-n ciurdă că repetenții asta-mi cer
Știindu-i cum au dat de urdă de-au tras și salve către cer!

Și s-o mai lași cu șobolanii că despre ei eu vi le scriu
Că vă cunosc cum îmi știu anii și dacă de departe viu!
Da, bă, ăsta ce-ai dat-o-n °q° din grabă, de te poticnești
Prin gunoaie cat acu și habar n-ai ce trăncănești!
13 apr 09:20
Răspunde | Votează email 0 email
caiagfluc
Ce te iei de mine frate
da-te jos ca esti murdar
umbli numai prin gunoaie
spui prostii si n-ai habar!
12 apr 18:50
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Cred că ați schimbat titlul... Altfel îi dedicam
... Repetentului vostru și vi-l mai ridicam
=
Zi, bă, de unde să te scoată...?

De unde-ți zici c-o ai pe toată
Că-ți iei VIAGRA de la gloată?
12 apr 18:48
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Cred că ați schimbat titlul... Altfel î-i dedicam
... Repetentului vostru și vi-l mai ridicam
=
Zi, bă, de unde să te scoată...?

De unde-ți zici c-o ai pe toată
Că-ți iei VIAGRA de la gloată?
12 apr 18:35
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
caia-fluc
,
q ‘i cu bucluc și tot răsucești la muc!

( )
Tot călăre pe uluc
Cum te-ai închis la balamuc
De iar o dai a guguștiuc!
( )

Du-te, bă, și spune tare
Că n-ai furat în ziua mare
Cu șobolanii tăi babani
Ca să-i poți trage pe-ăi 2 BANI
,
Când o să-ți cari sacii și tu
… cu caiacu…
,
cred

păăăi, nuuuuuuuuuuuuuuuuu?
12 apr 16:13
Răspunde | Votează email 0 email
caiaqfluc
Un sobolan plin cu Rahat(turcesc)
Spune ca:"o TOT fura"
De fapt lua rahatu-ngura!
12 apr 14:10
Răspunde | Votează email 1 email
Geaca Rosie
PSD a esuat ! A adus 2 detinuti politici (politruci) de la Aiud, de-ai lui Lazar, dar, Ghinion. Ma voi gandi daca il voi decora pe Lazar. PSD se foloseste de situatia din Justitie ca sa umbreasca progresele facute in ultimii ani. Penalii vor sa scape si vor sa schimbe, pas cu pas, legile care mai pot baga inca pe atat la Puscarie. Europa a inteles ca Penalii vor sa scape. Au fost audiati 6 milioane de cetateni pe terorism si s-au alocat 147 miliarde de euro pe ascultari si filaje in ultimii 11 ani, ca acum sa le dam drumul la Penali ? Cei 2 detinuti politici sa nu se alieze cu PSD, ca vor avea aceeasi soarta cu ei ! Justitia a ajuns in situatia in care e acum din cauza PSD. Ei nu inteleg sa nu atace Justitia, pe Kovesi, pe Lazar, pe Soros. Vor sa schimbe legile, ca sa scape ei si sa intre ceilalti !
12 apr 12:39
Răspunde | Votează email -1 email
oamenicasobolani
De 30 de ani este România în doliu și-așteaptă...
… Așteaptă, așteaptă, AȘTEAPTĂ!
Așteaptă Dumnezeu să-i vadă trădătorii scăldați în orgoliu
Cu labele murdărite de sângele celor înfășurați în lințoliu!
... A sutelor de români căzuți crezând că soartă-i îndreaptă.

De 30 de ani rabiații și maidanezii au pus stăpânire pe ea de-o tot fură
... De-o tot fură-o tot fură-O TOT FURĂ
O tot fură să-și facă ei salbe
Iar azi este încă o zi în care credința-și mai jură...

Mai jură ca să mai pună la cale încă o tură...
S-o mai scuipe în față că și-a pus armură ultima ei căzătură!
=
Șobolanii roșii ciumați îmbrăcați cu cămăși albe!Azi le fată vaca de Craiova și le dă colastră
Ca s-asculte iar la Iuda c-asta e de țara (n)voastră!
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H