Ultima oră! S-a aflat acum! Cauza morții, SUPRADOZĂ! Avea doar 20 de ani și o lume întreagă îl cunoaște. Tragedie în lumea vedetelor

Doctorii au descoperit cauza morții cunoscutului actor. Astfel, în urma autopsiei și a unor teste amănunțite s-a descoperit că bărbatul în vârstă de 20 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri, mai exact heroină și cocaină. 

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 08:53
Ultima oră! S-a aflat acum! Cauza morții, SUPRADOZĂ! Avea doar 20 de ani și o lume întreagă îl cunoaște. Tragedie în lumea vedetelor

Doctorii din Los Angeles a ajuns la decizia că moartea lui Jackson Odell a fost cauzată de o „toxicitate acută pentru heroină și cocaină”, decesul fiind „considerat un accident”, potrivit people.com

Actorul Jackson Odell, cunoscut din serialul „The Goldbergs”, a încetat din viață, vineri, la vârsta de 20 de ani. Tânărul star a fost găsit fără suflare într-o casă destinată persoanelor aflate în curs de recuperare dintr-o dependență, din San Fernendo Valley, la nord de Hollywood.

„Familia Odell și-a pierdut preaiubitul fiu și frate, Jackson Odell. El va rămâne mereu o stea luminoasă și un suflet talentat. A avut atât de multe de împărtășit. Vom încerca să ne ținem pierderea în privat”, a scris familia actorului pe pagina de socializare.

Cariera lui Jackson a început când avea doar 12 ani, moment în care a obținut un rol în serialul „Private Practice”. De asemenea a mai jucat în mai multe show-uri TV precum „iCarly”, „Modern Family” și „Arrested Development”.

Odell era și muzician și a scris câteva piese pentru filmul „Forever Your Girl” lansat anul acesta. El posta în mod regulat videoclipuri cu piesele sale pe Instagram.