Bărbatul care amenința că se aruncă de pe Casa Presei a fost salvat

Un bărbat amenință că se aruncă de pe Casa Presei. Sunt informații venite în urmă cu puțin timp. Se intervine chiar în aceste momente.

18 oct. 2022, 11:40
Bărbatul care amenința că se aruncă de pe Casa Presei a fost salvat

Update

– Bărbatul care a amenințat că se sinucide a fost imobilizat și urmează să fie dus la spital pentru a face mai multe investigații. Potrivit colegilor, ar fi depresiv și ar avea și probleme cu banii, acesta fiind motivele pentru care a încercat să încheie socotelile cu viața.

Un angajat de la Consiliul Concurenței, în vârstă de 50 de ani, amenință că se aruncă de pe Casa Presei, de la etajul cinci. Colegii lui au încercat să stea de vorbă cu el, să încerce să-l convingă să renunțe la gestul extrem.

Ulterior colegii au sunat de urgență la 112. Negociatorii din Poliție sunt deja la fața locului și încearcă să îl convingă să renunțe la gestul extrem.

La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD, cu patru persoane care au intrat să-i acorde primul ajutor.

O femeie s-a sinucis aruncându-se de pe Casa Presei în luna iunie

Reamintim că un caz asemănător s-a petrecut în luna iunie. O femeie de 44 de ani, angajată a Autorităţii Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), companie cu sediul în Casa Presei, şi-a pus capăt zilelor. Femeia s-a aruncat de la etajul 4 al clădirii, acolo unde se află birourile ANSVSA, şi a căzut pe o terasă.

Angajata suferea de depresie şi se afla în concediu de odihnă. În după-amiaza zilei de 22 iunie, a venit la serviciu sub pretextul că are de ridicat un document. A aşteptat până la sfârşitul programului ca să plece toţi colegii, apoi s-a ascuns şi a mai aşteptat un timp pentru ca nimeni să nu mai fie prin zonă. După ce s-a asigurat că nu mai este nimeni care să o oprească să-şi ducă gestul până la capăt, s-a aruncat de la înălţime, căzând pe terasa de la etajul 1. Impactul a fost mortal.