ULTIMA ORĂ Zece cadre medicale de la UPU Târgu-Mureş

Zece cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) – SMURD Târgu-Mureș s-au izolat la domiciliu după ce au intrat în contact cu un pacient care s-a dovedit ulterior infectat cu Covid-10, aflat în prezent internat în Clinica de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, informează Zi-de-zi.ro.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 19:29
ULTIMA ORĂ Zece cadre medicale de la UPU Târgu-Mureş

În urma unui caz depistat pozitiv cu Coronavirus la Tîrgu Mureș, zece cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe Tîrgu Mureș, au intrat în autoizolare la domiciliu.

Ancheta epidemiologică a stabilit că cele 10 cadre medicale au intrat în contact cu pacientul infectat. Le-au fost recoltate probe pentru efectuarea testului și se așteaptă rezultatele, a declarat directorul DSP Mureș.

„A fost un caz depistat pozitiv și în urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că cele zece cadre medicale au avut contact cu cazul pozitiv, sunt în autoizolare, s-au recoltat probe și suntem în așteptarea probelor. Starea lor este bună”, a declarat, pentru radiomures.ro, dr. Iuliu Moldovan, directorul Direcției de Sănătate publică Mureș.