Ultima şansă a românului condamnat la moarte în Malaezia. „După asta NU mai există cale de întoarcere”

A mai ramas o luna pana cand Ionut Gologan, de 23 de ani, va fi spanzurat pentru a se duce la indeplinire sentinta data de judecatorii din Malaezia. Avocatul acestuia, are insa un as in maneca si spera sa il salveze pe tanar.

22 iul. 2015, 10:19
Ultima şansă a românului condamnat la moarte în Malaezia. „După asta NU mai există cale de întoarcere”

Timpul se scurge rapid in defavoarea lui Ionut Gologan, tanarul care in 2013 a fost prins pe aeroportul din Malaezia cu un kilogram de cocaina in bagaje, scrie cancan.ro. Astfel, a ramas mai putin de o luna pana cand baiatul in varsta de 22 de ani ar trebui sa isi ispaseasca pedeapsa, aceea de moarte prin spanzurare.

Citeşte şi Ionuţ Gologan, românul condamnat la MOARTE în Malaezia, UMILIT de familia BECALI

Desi inca mai spera intr-o minune care sa il salveze din infernul pe care il traieste, Ionut este constient ca sansele lui de a scapa cu viata sunt minime. Vizita tatalui sau, Dumitru Gologan, i-a mai dat insa putere lui Ionut, care spera ca in aceste trei saptamani se va intampla o minune si va ajunge in tara, cu viata, chiar daca va petrece timp dupa gratii.

In timp ce tanarul se framanta si se gandeste ca sfarsitul ii este aproape, avocatul sau pregateste actele pentru a face apel:”El mai are dreptul de a contesta sentinta o singura data. Vom face acest lucru cu o saptamana inainte sa vina termenul de executie. Instanta va fi nevoita sa il accepte, asa este legea. Nu exista posibilitatea ca Ionut sa fie executat in august. Va exista o amanare a executarii pedepsei pana se va judeca si apelul. Daca sentinta va fi aceeasi si de aceasta data, situatia va deveni foarte grava, nimic nu il va mai putea scapa pe Ionut de executare”, a marturisit avocatul Sarchizian.

Citeşte şi Tânărul condamnat la moarte în Malaezia, ultima dorinţă. Tatăl lui Ionuţ, declaraţie emoţionantă

Gigi Becali a promis ca il va salva

Printre oamenii care au sarit in ajutorul lui Ionut Gologan se numara si Gigi Becali. Patronul Stelei a fost impresionat de durerea tataliui lui Ionut, asa ca a promis ca va face tot ceea ce ii va sta in putere pentru a-l salva pe tanar.